Stef Ekkel - Waar heb ik jou ook alweer eerder gezien

Cover Stef Ekkel - Waar heb ik jou ook alweer eerder gezien
Cover

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Oranje Top 30:31/01/2015 / Piek: 8 / Weken: 11

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

drdjrene
***
De enige carnavalshit van 2015 die me wel aardig bevalt. Geschikt voor een polonaise, wel oké. Toch vind ik het nou ook weer geen knaller of zo, en ik denk ook terug aan HEEL lang geleden toen VOF De Kunst dit thema veel beter heeft verwerkt tot hun hit "Waar heb ik jou meer gezien". Kortom, de teller blijft op een krappe 3 punten steken.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Vrolijke, vroege, carnavalsplaat uit begin januari 2015 van de 34 jarige Nederlandse volkszanger uit Kampen: "Stef Ekkel" !!! Niet verkeerd ☺!!!

gherkin
**
Er zijn veel slechtere ambianceplaten. Alleen stelt het muzikaal gezien wel niet te veel voor natuurlijk.

BingTheKing
*
bagger
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?