Stef Ekkel - Lekker gezellig

Cover Stef Ekkel - Lekker gezellig
CD
Berk 1905502BM (nl)

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/02/2009 (Positie 73)
Laatste week notering:23/05/2009 (Positie 59)
Piekpositie:59 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:9077 (193 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 59 / Weken: 8

Tracks

06/02/2009
CD Berk 1905502BM [nl] / EAN 8190550200981
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geniet van het leven
3:59
2.Ik schrijf je naam
3:15
3.Adieu My Love
3:25
4.Je hebt me gevangen
2:51
5.Laat de glazen nu maar klinken
  3:03
6.Ik voel me helemaal te gek vandaag
2:55
7.Sierra Madre
  3:31
8.Zij is de koningin
2:46
9.Stef Ekkel & Johnny Hoes - De smokkelaar
  3:15
10.In ons klein café
3:22
11.Dans de laatste dans
  3:21
12.Ik wijs je de weg
3:13
13.Het stadje Kufstein
  3:10
   

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Gezellig is het op plekken zonder het gekweel van deze kerel.

Patrick3
*****
Lekker gezellig luisteren naar Stef Ekkel
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?