Stef Ekkel - Laat de glazen nu maar klinken

Cover Stef Ekkel - Laat de glazen nu maar klinken
Cover

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Stef Ekkel
K. van der Heijden
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/11/2008 (Positie 32)
Laatste week notering:24/01/2009 (Positie 81)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:8505 (511 Punten)
Download:15/11/2008 / Piek: 37 / Weken: 3
Radio NL:01/11/2008 / Piek: 11 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 11

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Single Top 100 - Volume 401 deel 1 [Promo]Buma
COLON 401
Compilatie
CD
28/11/2008
3:03Lekker gezelligBerk
1905502BM
Album
CD
06/02/2009

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

keestelpro
*****
Erg goede cover van "Het Wijnfeest" van Willeke Alberti. Oer-Hollandse gezelligheid. Zeer intelligent arrangement, compositie en akkoordenschema.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke cover door de nu 28 jarige Kampense zanger "Stef Ekkel" uit oktober 2008 !!! Voorloper van zijn nieuwe album dat op vrijdag 28 november a.s. gepresenteerd gaat worden tijdens zijn 10 jarig jubileumconcert !!! Het is al weer zijn 13e single en zal ongetwijfeld met de carnaval en de wintersport uit volle borst meegezongen worden ☺!!!

ossje28
*****
Hallootjes,

Stef, hij gaat super!
Ik vind het dan ook een knaller!
Hier in het zuiden zullen we met de carnaval deze single veel uit de luidsprekers horen knallen!!
Kei veel succes!

Groetjes,
Cáthy ennuh houdoe wor!

MUSICBOJ
**
Gaat wel vlug vervelen.. Zijn knappe uiterlijk kan toch nog 2 sterren in de wacht slepen!

Rootje
*
De glazen breken hierdoor eerder.
Wat een vreselijk gekweel zeg.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?