Stef Ekkel - De woonboot

Cover Stef Ekkel - De woonboot
Cover

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Jacques van Eijck
Rahayu
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/07/2006 (Positie 58)
Laatste week notering:11/11/2006 (Positie 77)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:2911 (1010 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 18

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:26De mooiste levensliedjes vol. 5ARS
8823977
Compilatie
CD
06/11/2009
4:26De allermooiste smartlappenARS
5339992
Compilatie
CD
10/08/2012
4:28Alle 40 goed - Hollandse kroegen hitsEMI Catalogue Marketing
9724192
Compilatie
CD
24/08/2012
4:28Top 40 Hollandse hits - The Ultimate Top 40 CollectionSony
88985365332
Compilatie
CD
12/05/2017

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Richard (NL)
*
Doet ie Stef E(i)kkel net of het liedje van hem is, maar het originele komt toch wel mooi ut Friesland.
Laatst gewijzigd: 13/06/2015 11:01

drdjrene
****
Een heel simpel liedje, maar toch...is dit een lekkere meezinger die bij mij in de buurt geregeld op feestjes te horen is!
Laatst gewijzigd: 17/09/2013 00:29

Snormobiel Beusichem
**
▒ Ik ben het helemaal met @Richard eens !!! Een goedkope cover van "Anneke Douma's" plaatje "De Woanark (Ut Woanskip)", die het ook overigens ook wéér coverde van de Friese formatie "Irish Stew" (1983)

jochemandrae
******

Patrick3
*****
Een klassieker in zijn genre
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?