Starsailor - Alcoholic

Cover Starsailor - Alcoholic
CD-Maxi
Chrysalis 8798670

Charts

Binnenkomst:13/10/2001 (Positie 100)
Laatste week notering:01/12/2001 (Positie 99)
Piekpositie:89 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:22138 (31 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 89 / Weken: 5

Tracks

01/10/2001
CD-Maxi Chrysalis 8798670 (EMI) / EAN 0724387986701
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alcoholic
  3:32
2.Alcoholic (Original)
2:55
3.Grandma's Hands
3:04
4.Let It Shine
5:50
Extras:
Alcoholic (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32AlcoholicChrysalis
8798670
Single
CD-Maxi
01/10/2001
Original2:55AlcoholicChrysalis
8798670
Single
CD-Maxi
01/10/2001
2:56Love Is HereChrysalis
5353502
Album
CD
05/10/2001
3:32The Album: Volume 2Virgin
VTDCD 394
Compilatie
CD
26/11/2001
2:55Top Of The Pops: Year By Year Collection 1964 - 2006EMI Gold
2280872
Compilatie
CD
07/07/2008
»» alles tonen

Starsailor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Souls02/06/2001826
Alcoholic13/10/2001895
Silence Is Easy04/10/2003703
In The Crossfire19/11/2005911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is Here20/10/2001684
Silence Is Easy27/09/2003316
On The Outside22/10/2005563
All The Plans14/03/2009902
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

tigerlover
****
ondanks het thema, is het een mooi nummer

gherkin
*****
Mooi plaatje van Starsailor.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een wat saai en triestig ø zang en piano nummerke uit eind september 2001 door: "Starsailor", een Britse rockformatie uit Chorley, Engeland !!! De formatie heette eerst: "Waterface", maar veranderde in 2000 hun naam in "Starsailor", naar het gelijknamige studioalbum van: "Tim Buckley", uit 1970 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?