Spinvis - Trein vuur dageraad

Cover Spinvis - Trein vuur dageraad
LP
Excelsior EXCEL 96491 (nl)
LP
Excelsior EXCEL 96487 (nl)
CD
Excelsior EXCEL 96488 (nl)
CD
Excelsior EXCEL96489

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/2017 (Positie 5)
Laatste week notering:27/05/2017 (Positie 29)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:7118 (337 Punten)
Combialbum:06/05/2017 / Piek: 6 / Weken: 4
Vinyl 33:06/05/2017 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 4
be  Piek: 5 / Weken: 4 (V)

Tracks

28/04/2017
CD Excelsior EXCEL96489 / EAN 8714374964890
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ergens toen
  0:43
2.Hallo, maandag
  4:27
3.Van de bruid en de zee
  4:29
4.Artis
  3:54
5.Tienduizend zwaluwen
  3:37
6.Stefan en Lisette
  7:05
7.Nachtwinkel
  2:28
8.De kleine symfonie
  4:58
9.Dageraadplein
  3:01
10.Alles is
  4:01
11.Wat blijft
  2:31
12.Trein vuur dageraad
  6:58
13.Hij danst
  2:44
14.Serenade
  1:11
   
28/04/2017
Limited Edition - LP Excelsior EXCEL 96491 [nl] / EAN 8714374964913
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+CD
   
28/04/2017
LP Excelsior EXCEL 96487 [nl] / EAN 8714374964876
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+CD
   
28/04/2017
Limited Edition - CD Excelsior EXCEL 96488 [nl] / EAN 8714374964883
Toon detailsAlles beluisteren
   

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/201754
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?