Special D. - Nothing I Won't Do

Cover Special D. - Nothing I Won't Do
Cover
Cover Special D. - Nothing I Won't Do
Cover

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Jake Williams
Coverversie van:JX - There's Nothing I Won't Do
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/05/2004 (Positie 25)
Laatste week notering:17/07/2004 (Positie 93)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4083 (849 Punten)
In de landen:
de  Piek: 45 / Weken: 6
at  Piek: 37 / Weken: 7
nl  Piek: 8 / Weken: 12
be  Piek: 49 / Weken: 1 (V)

Tracks

2005
Promo - 12" Maxi All Around The World 12DJGLOBE375
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nothing I Won't Do (Club Mix)
2.Nothing I Won't Do (Friday Night Posse Remix)
3.Nothing I Won't Do (Lee S Mix)
4.Nothing I Won't Do (KB Project Remix)
5.Nothing I Won't Do (Flip & Fill Remix)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Trance Voices Volume ElevenUniversal
06024 982 032-1
Compilatie
CD
10/05/2004
3:08Club Sounds Vol. 30Sony
517347-2
Compilatie
CD
16/05/2004
3:07Future Trance Vol. 28Universal
981 989-1
Compilatie
CD
14/06/2004
3:09Hitzone 28SMM
517792 2
Compilatie
CD
02/07/2004
3:09Fetenhits - Best Of 2004Polystar
06024 9825163
Compilatie
CD
25/10/2004
»» alles tonen

Special D.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come With Me25/10/20031017
Home Alone14/02/20041116
Nothing I Won't Do01/05/2004812
You23/10/20041813
Reckless18/06/2005512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Reckless05/06/2004159
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/07/2004 23:33
lipinska
*****
hmm... just ddd ;-)))

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkuhhrrre dansplaat van "Special D." hoor !!! In mei, juni en juli 2004 ook een aardige hit in de Nederlandse hitlijsten !!! Ik ga voor de 5 sterren, voordeel van de twijfel !!! (NL Top 40: 10 wk / # 9) ☺!!!

Topbart
****
prima nummer

gherkin
*
Zeer flauw nummer.

Mark1984
******
Heelijke zwoele zomerse track van Special D uit de zomer van 2005.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?