Special D. - Home Alone

Cover Special D. - Home Alone
Cover

Nummer

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/02/2004 (Positie 81)
Laatste week notering:29/05/2004 (Positie 64)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2056 (1173 Punten)
3FM Mega:01/05/2004 / Piek: 43 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 17 / Weken: 8
at  Piek: 37 / Weken: 6
nl  Piek: 11 / Weken: 16
be  Piek: 27 / Weken: 7 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05RecklessMental Madness
Digi 095-2
Album
CD
2004
Megara vs. DJ Lee Remix5:22Future Trance - In The Mix - Greatest Club Anthems 2Polystar
06007 5327029 (5)
Compilatie
CD
09/04/2010
Megara vs. DJ Lee Rmx1:15Future Trance - MegamixPolystar
06007 5334998
Compilatie
CD
15/07/2011
Megara vs. DJ Lee Remix3:46Future Trance - Best Of 20 YearsPolystar
06007 5375741 (3)
Compilatie
CD
31/03/2017

Special D.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come With Me25/10/20031017
Home Alone14/02/20041116
Nothing I Won't Do01/05/2004812
You23/10/20041813
Reckless18/06/2005512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Reckless05/06/2004159
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
***
Wordt er eerlijk gezegd niet warm en niet koud van. De middelmaat dan maar!

Topbart
***
Deze 2e hit van special D is ook net zo druk als de 1e hit, maar hier kan ik nog net 3 sterren aan geven!!!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Grappige dansplaat van de Hamburgse DJ "Dennis Horstmann", beter bekend als "Special D." uit begin februari 2004 (Holland) !!! Van half februari t/m half mei 2004 stond hij er toch wekenlang redelijk succesvol mee in de Nederlandse hitlijsten !!! Afgerond: 4 sterren !!! (NL Top 40: 12 wk / # 11) ☺!!!

welpke
*****
Today is the day, school is out, one holiday, mom and dad are not @ home, it's party time, i'm home alone!

De beste track van Special D!
Laatst gewijzigd: 20/12/2010 15:16

gherkin
*
Voor de allerkleinsten.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?