Soul II Soul - Keep On Movin'

Cover Soul II Soul - Keep On Movin'
7" Single
10 112 117

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Trevor Romeo
Producer:Nellee Hooper
Beresford "Jazzie B" Romeo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/04/1989 (Positie 83)
Laatste week notering:15/07/1989 (Positie 88)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3639 (906 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 18 / Weken: 14
de  Piek: 13 / Weken: 21
at  Piek: 18 / Weken: 10
fr  Piek: 46 / Weken: 5
nl  Piek: 9 / Weken: 14
be  Piek: 22 / Weken: 8 (V)
nz  Piek: 14 / Weken: 25

Tracks

01/03/1989
7" Single 10 112 117 (EMI) / EAN 5012982026379
01/03/1989
7" Single 10 TEN 263 (EMI) [uk] / EAN 5012982026379
Toon detailsAlles beluisteren
1.Keep On Movin' (Edit)
  3:38
2.Keep On Movin' (Instrumental)
3:38
   
27/06/1989
12" Maxi Virgin Tenx 263 (EMI) [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Keep On Movin' (Club Mix)
5:46
2.Keep On Movin' (Big Beat Accapellael)
3:32
3.Keep On Movin' (Pianopella)
3:50
4.Keep On Movin' (Instrumental)
5:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Edit3:38Keep On Movin'10
112 117
Single
7" Single
01/03/1989
Instrumental3:38Keep On Movin'10
112 117
Single
7" Single
01/03/1989
6:00Club Classics Vol. One10 / Virgin
7864522
Album
CD
14/04/1989
Club Mix5:46Keep On Movin'Virgin
Tenx 263
Single
12" Maxi
27/06/1989
Big Beat Accapellael3:32Keep On Movin'Virgin
Tenx 263
Single
12" Maxi
27/06/1989
»» alles tonen

Soul II Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Movin'15/04/1989914
Back To Life (However Do You Want Me)17/06/1989118
Get A Life09/12/1989216
A Dreams A Dream05/05/1990611
People08/09/19901710
Missing You01/12/1990744
Joy28/03/19921912
Move Me No Mountain06/06/1992626
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Classics Vol. One06/05/19891641
1990 A New Decade Vol. II09/06/1990918
Volume III Just Right25/04/1992259
Volume V - Believe19/08/1995785
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28 (Reviews: 65)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/01/2006 14:05
Snormobiel Beusichem
*****
Ruhige & schöne Platte von Soul II Soul und Caron Wheeler aus April 1989 !!! Sie standen mit "Keep On Movin' 8 Wochen (Platz # 6) in die Holländische Top 40 von 1989 !!! Knapp noch 5 Sterrn von mir !!!

Topbart
*****
1e single van Soul II Soul uit april 1989. Was de 1e single van het debuutalbum "Club Classics Vol. 1". Erg opvallend om je 1e album al meteen "classics" te noemen!!!

Patrick7781
**
Zwakjes.

Bearcat
******
heerlijke kennismaking met Soul II Soul
lekkere zwoele r&b dance track

Ostorm
*****
A beautiful song, no question about it.

BeansterBarnes
***
Peaked at #87 in Australia, 1989 (AMR).

Bas1978
******
Dit ben ik door de jaren heen meer en meer gaan waarderen: broeierig, met een gigantische portie soul. In mijn top 10 van zomerhits aller tijden... genieten....
Laatst gewijzigd: 23/07/2015 00:19

gherkin
*****
Nog steeds leuk.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?