Soul II Soul - Get A Life

Cover Soul II Soul - Get A Life
7" Single
10 / Virgin 112 867-100 (de)
12" Maxi
10 / Virgin 612 867 (de)
12" Maxi
10 / Virgin TenX 284 (uk)
Cover Soul II Soul - Get A Life
12" Maxi
10 / Virgin 612 945 (de)

Charts

Binnenkomst:09/12/1989 (Positie 93)
Laatste week notering:31/03/1990 (Positie 84)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2144 (1165 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 11
de  Piek: 6 / Weken: 17
at  Piek: 8 / Weken: 13
nl  Piek: 2 / Weken: 16
be  Piek: 14 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 4
no  Piek: 5 / Weken: 5
au  Piek: 38 / Weken: 8
nz  Piek: 5 / Weken: 15

Tracks

1989
7" Single 10 / Virgin 112 867-100 (Warner) [de] / EAN 5012982028472
1989
7" Single 10 / Virgin TEN 284 (Warner) [uk] / EAN 5012982028472
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get A Life
  3:40
2.Jazzie's Groove (New)
3:23
   
1989
CD-Maxi 10 / Virgin 662 867 (Warner) [de] / EAN 5012982186721
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get A Life (7")
  3:43
2.Get A Life (Club Mix)
4:32
3.Keep On Movin (Teddy Riley Remix)
6:01
4.Jazzie's Groove (New)
5:04
   
1989
12" Maxi 10 / Virgin 612 945 (Warner) [de] / EAN 5012982028403
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get A Life (12 Mix)
4:50
2.Jazzie's Groove (Dobie's Groove)
2:20
3.Back To Life (However Do You Want Me) (Remix)
6:31
   
1989
12" Maxi 10 / Virgin 612 867 (Warner) [de] / EAN 5012982028465
1989
12" Maxi 10 / Virgin TenX 284 (Warner) [uk] / EAN 5012982028465
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get A Life (Club Mix)
4:28
2.Get A Life (Bonus Beats)
  3:46
3.Jazzie's Groove (New)
5:01
4.Jazzie's Groove (Piano)
4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Get A Life10 / Virgin
112 867-100
Single
7" Single
1989
7"3:43Get A Life10 / Virgin
662 867
Single
CD-Maxi
1989
12 Mix4:50Get A Life10 / Virgin
612 945
Single
12" Maxi
1989
Club Mix4:28Get A Life10 / Virgin
612 867
Single
12" Maxi
1989
Bonus Beats3:46Get A Life10 / Virgin
612 867
Single
12" Maxi
1989
»» alles tonen

Soul II Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Movin'15/04/1989914
Back To Life (However Do You Want Me)17/06/1989118
Get A Life09/12/1989216
A Dreams A Dream05/05/1990611
People08/09/19901710
Missing You01/12/1990744
Joy28/03/19921912
Move Me No Mountain06/06/1992626
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Classics Vol. One06/05/19891641
1990 A New Decade Vol. II09/06/1990918
Volume III Just Right25/04/1992259
Volume V - Believe19/08/1995785
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.93 (Reviews: 58)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/04/2006 18:06
okii
*****
5
22/04/2006 15:34
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van de Britse formatie Soul II Soul uit december 1989 !!! De groep bestond eind jaren ‘80 uit: Jazzie B, zangeres Caron Wheeler, Nellee Hooper, zangeres Do'reen Waddell en Philip 'Daddae' Harvey !!! Persoonlijk vond ik “Back To Life” & “Keep On Movin’” veel beter !!! “Get A Life” hield het 12 weken vol in de Nederlandse Top 40 van 1989 & 1990 !!! De derde plaats was het hoogst haalbare !!!

In 2002 kwam voormalig zangeres Do'reen Waddell op 36-jarige leeftijd om het leven bij een verkeersongeluk !!!

Topbart
*****
Was in december 1989 de 1e single van het album "Vol II: 1990: a new decade". Ik dacht destijds dat het de 3e single van het debuutalbum was, maar later verscheen dan dit 2e album. Klinkt nog steeds lekker na 20 jaar!!!!

bluezombie
***
It's alright.

Patrick7781
*
Bagger.

irelander
**
Poor.

BeansterBarnes
*
TRASH!

Ostorm
*
There is no intriguing factor about this song. It's boring as heck.

DaveNT
****
Quite a good group in their time. This one was their best. I like how the beat pulls you in quickly. Good British soul/R&B style. There's actually lots of layers going on here. But it's the beat that holds my focus on the overall groove. The kids singing in the chorus also worked for me and is always remembered when I recall this song. Nostalgia.
Ꮲk.⌠#19⌡

tigerlover
****
prima plaatje, 4 sterren

BingTheKing
****
prima nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?