Soul II Soul - Club Classics Vol. One

Cover Soul II Soul - Club Classics Vol. One
CD
10 DIXCD 82 (uk)
Cover Soul II Soul - Club Classics Vol. One
Cover

Album

Jaar:1989
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/1989 (Positie 97)
Laatste week notering:16/06/1990 (Positie 86)
Piekpositie:16 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:41
Positie aller tijden:1224 (1928 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 9
de  Piek: 13 / Weken: 25
at  Piek: 11 / Weken: 16
nl  Piek: 16 / Weken: 41
se  Piek: 8 / Weken: 9
au  Piek: 38 / Weken: 8
nz  Piek: 8 / Weken: 45

Tracks

14/04/1989
CD 10 / Virgin 7864522 (EMI) / EAN 0077778645221
10/04/1989
CD 10 DIXCD 82 (EMI) [uk] / EAN 5012982508226
11/11/2013
LP 10 / Virgin 3754050 (UMG) [uk] / EAN 0602537540501
Toon detailsAlles beluisteren
1.Keep On Movin'
  6:00
2.Soul II Soul feat. Rose Windross - Fairplay
  5:55
3.Holdin' On
4:13
4.Feelin' Free (Live Rap)
4:13
5.African Dance
6:00
6.Dance
3:40
7.Soul II Soul feat. Do'reen - Feel Free
5:00
8.Happiness (dub)
5:30
9.Back To Life (However Do You Want Me) (Accapella)
  3:12
10.Jazzie's Groove
3:12
   

Soul II Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Movin'15/04/1989914
Back To Life (However Do You Want Me)17/06/1989118
Get A Life09/12/1989216
A Dreams A Dream05/05/1990611
People08/09/19901710
Missing You01/12/1990744
Joy28/03/19921912
Move Me No Mountain06/06/1992626
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Classics Vol. One06/05/19891641
1990 A New Decade Vol. II09/06/1990918
Volume III Just Right25/04/1992259
Volume V - Believe19/08/1995785
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?