Soul II Soul - Back To Life (However Do You Want Me)

Cover Soul II Soul - Back To Life (However Do You Want Me)
7" Single
10 / Virgin 112 374

Charts

Binnenkomst:17/06/1989 (Positie 85)
Laatste week notering:14/10/1989 (Positie 94)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1631 (1283 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 20
de  Piek: 4 / Weken: 21
at  Piek: 13 / Weken: 10
nl  Piek: 1 / Weken: 18
be  Piek: 2 / Weken: 12 (V)
se  Piek: 3 / Weken: 5
au  Piek: 45 / Weken: 7
nz  Piek: 4 / Weken: 25

Tracks

29/05/1989
7" Single 10 / Virgin 112 374 / EAN 5012982026577
29/05/1989
7" Single 10 / Virgin TEN 265 [uk] / EAN 5012982026577
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back To Life (However Do You Want Me)
  3:48
2.Back To Life (However Do You Want Me) (Instrumental)
4:23
   
29/05/1989
CD-Maxi 10 / Virgin 662374211 / EAN 5012982034725
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back To Life (However Do You Want Me)
  3:49
2.Back To Life (However Do You Want Me) (Club Mix)
7:39
3.Back To Life (However Do You Want Me) (Jam On The Groove)
5:08
   
12/06/1989
Club Mix - 12" Maxi Ten / Virgin 612 374 / EAN 5012982026560
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back To Life (However Do You Want Me) (Club Mix)
7:37
2.Back To Life (However Do You Want Me) (Jam On The Groove)
5:07
3.Back To The Beats
4:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Accapella3:12Club Classics Vol. One10 / Virgin
7864522
Album
CD
14/04/1989
3:48Back To Life (However Do You Want Me)10 / Virgin
112 374
Single
7" Single
29/05/1989
3:49Back To Life (However Do You Want Me)10 / Virgin
662374211
Single
CD-Maxi
29/05/1989
Club Mix7:39Back To Life (However Do You Want Me)10 / Virgin
662374211
Single
CD-Maxi
29/05/1989
Instrumental4:23Back To Life (However Do You Want Me)10 / Virgin
112 374
Single
7" Single
29/05/1989
»» alles tonen

Soul II Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Movin'15/04/1989914
Back To Life (However Do You Want Me)17/06/1989118
Get A Life09/12/1989216
A Dreams A Dream05/05/1990611
People08/09/19901710
Missing You01/12/1990744
Joy28/03/19921912
Move Me No Mountain06/06/1992626
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Classics Vol. One06/05/19891641
1990 A New Decade Vol. II09/06/1990918
Volume III Just Right25/04/1992259
Volume V - Believe19/08/1995785
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 128)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/09/2003 20:35
valhalla
**
hated this song
22/01/2006 19:00
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Güte # 1 R&B Platte aus Juni 1989 von: "Soul II Soul" !!! Auch bis heute noch immer 5 Sterne wert !!! Die Platte war ein grossen Hit in Holland !!! Super ☺!!!

@09-11-2015: ▒ (NL Top 40: 12 wk / # 1) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 09/11/2015 09:57
15/04/2006 18:07
okii
******
Klassiker. Genial beat!

Topbart
*****
2e single van Soul II Soul uit juli 1989. Was de 2e single van het debuutalbum "Club Classics Vol. 1". Erg opvallend om je 1e album al meteen "classics" te noemen!!!
Het nummer klinkt na 20 jaar nog even lekker, maar dat het een nr 1-hit zou worden, had ik nooit gedacht!

bluezombie
***
It's not terrible, but not really to my liking.

Supersok
*****
Fantastisch nummer! doet me altijd weer terugdenken aan de zomervakantie in Zeeland, toen ik nog een klein ukkie pukkie was.

Chemmical
******
Great song and I find it astonishing that it still sounds so fresh.

musikmannen
****
Ok

Patrick7781
***
Matig.

gherkin
*****
Prima gedaan hoor.

MitchellNineSeven
****
Cool.

Bearcat
******
klasse single van Soul II Soul
ook mede door de vocals van Caron Wheeler

DaveNT
***
There are some good sounds, but overall this doesn't sound as cohesive as I would like. Would've gone off in the UK clubs back then.
#1 in UK for 4 weeks, 1989.
Ꮲk.⌠#35⌡
Laatst gewijzigd: 07/03/2015 01:18

BeansterBarnes
***
Never has really fussed me even after all these years.

Ostorm
***
It is okay as a dance track, however the nostalgia saves it from becoming boring and crappy.

matty d
***
3 stars

ericwyns
***
Een dikke hit in de Vlaamse Ultratop 50 anno 1989: twaalf weken notering met een tweede plaats als hoogste notering. Persoonlijk vind ik wel dat het nummer vrij snel gaat vervelen.
3+

nirvanamusic87
****
Groovy and catchy track by the group. UK#1 and Ireland#6. US#4.

Zacco333
****
I really like this and am quite familiar with it so very surprised it only peaked at #45. Expected at least top 10 for it. Very nice but I do have to rate it down as it could've been executed much better imo.

Jeroen68
**
Oninteressant.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?