Soul II Soul - A Dreams A Dream

Cover Soul II Soul - A Dreams A Dream
7" Single
10 113 062 (de)

Charts

Binnenkomst:05/05/1990 (Positie 90)
Laatste week notering:14/07/1990 (Positie 72)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:4890 (763 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 11
de  Piek: 15 / Weken: 14
at  Piek: 16 / Weken: 7
nl  Piek: 6 / Weken: 11
be  Piek: 20 / Weken: 8 (V)
se  Piek: 19 / Weken: 2
no  Piek: 7 / Weken: 4
au  Piek: 27 / Weken: 9
nz  Piek: 8 / Weken: 10

Tracks

23/04/1990
7" Single 10 113 062 (EMI) [de] / EAN 5012982030079
23/04/1990
7" Single 10 TEN 300 (EMI) [uk] / EAN 5012982030079
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Dreams A Dream
  4:08
2.A Dreams A Dream (Instrumental)
4:08
   
23/04/1990
12" Maxi 10 613 062 (EMI) [de] / EAN 5012982030062
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Dreams A Dream (A Night At The Opera Mix)
5:45
2.A Dreams A Dream (Club Mix)
4:25
3.Courtney Blows
4:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08A Dreams A Dream10
113 062
Single
7" Single
23/04/1990
A Night At The Opera Mix5:45A Dreams A Dream10
613 062
Single
12" Maxi
23/04/1990
Club Mix4:25A Dreams A Dream10
613 062
Single
12" Maxi
23/04/1990
Instrumental4:08A Dreams A Dream10
113 062
Single
7" Single
23/04/1990
5:381990 A New Decade Vol. II10 / Virgin
DIX CD90
Album
CD
21/05/1990
»» alles tonen

Soul II Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Movin'15/04/1989914
Back To Life (However Do You Want Me)17/06/1989118
Get A Life09/12/1989216
A Dreams A Dream05/05/1990611
People08/09/19901710
Missing You01/12/1990744
Joy28/03/19921912
Move Me No Mountain06/06/1992626
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Classics Vol. One06/05/19891641
1990 A New Decade Vol. II09/06/1990918
Volume III Just Right25/04/1992259
Volume V - Believe19/08/1995785
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.68 (Reviews: 47)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/04/2006 18:05
okii
******
strange...
26/04/2006 13:24
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "Soul II Soul" uit mei 1990 !!! Klinkt een beetje Jazz achtig !!! Verder OK !!! "A Dreams A Dream" kwam in 8 weken alleen niet verder dan plaats # 10 van de Nederlandse Top 40 !!! Zeker nog 4 sterren waard !!!

Topbart
****
Was in mei 1990 de 2e single van het album "Vol II: 1990: a new decade". Iets minder dan de eerste 3 hits, maar nog altijd ok voor 4 sterren.

bluezombie
***
I agree with East 17. And Atomic Kitten.

Patrick7781
*
Bagger.

BeansterBarnes
**
Poor!

tigerlover
****
aardig plaatje, dit was de laatste waar zangeres Carolyn Wheeler op te horen is, vlak voor de release verliet ze de groep

BingTheKing
***
kan er mee door
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?