Sonic Surfers feat. Jocelyn Brown - Take Me Up

Cover Sonic Surfers feat. Jocelyn Brown - Take Me Up
Cover
Cover Sonic Surfers feat. Jocelyn Brown - Take Me Up
Cover
Cover Sonic Surfers feat. Jocelyn Brown - Take Me Up
7" Single
Fifth World FW 008 (nl)

Charts

Binnenkomst:12/12/1992 (Positie 91)
Laatste week notering:06/02/1993 (Positie 37)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7419 (564 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 8
be  Piek: 40 / Weken: 3 (V)

Tracks

1992
7" Single Fifth World FW 008 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Take Me Up (The Song)
  4:26
2.Take Me Up (The Rap)
4:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
The Song4:26Take Me UpFifth World
FW 008
Single
7" Single
1992
The Rap4:26Take Me UpFifth World
FW 008
Single
7" Single
1992
4:26Jong... snel... wild 3Dino
DNCD 1339
Compilatie
CD
19/03/1993
4:27The Greatest Top 40 Dance HitsArcade
01.9870.6
Compilatie
CD
14/07/1995
4:56Pump Up The 90'sSony BMG
88697395102
Compilatie
CD
24/10/2008

Jocelyn Brown   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Somebody Else's Guy28/07/1984314
Feel Like Making Love (Heatwave feat. Jocelyn Brown)02/02/1991456
Always There (Incognito feat. Jocelyn Brown)27/07/1991216
She Got Soul (Jamestown feat. Jocelyn Brown)01/02/19922610
Gypsy Rhythm (Raúl Orellana feat. Jocelyn Brown)30/05/1992812
Take Me Up (Sonic Surfers feat. Jocelyn Brown)12/12/1992108
Keep On Jumpin' (Todd Terry feat. Martha Wash & Jocelyn Brown)31/08/1996473
Something Goin' On (Todd Terry feat. Martha Wash And Jocelyn Brown)23/08/1997646
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She's Got Soul - The Best Of (Jocelyn Brown & Friends)09/01/1993623
 

Sonic Surfers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beat Of Zen27/07/19911412
Having A Great Time18/01/19922011
Take Me Up (Sonic Surfers feat. Jocelyn Brown)12/12/1992108
Shine On20/11/1993364
Don't Give It Up23/04/1994178
Everybody!06/08/1994363
Reach Out / Tell Me03/12/1994363
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Making Waves14/01/1995813
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/07/2006 15:37
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Ook hier bepaald "Jocelyn Brown" de kwaliteit van "Take Me Up" !!! Wat een stem heeft die vrouw !!! Wouw !!! Deze plaat uit december 1992, deed het jammergenoeg niet zo best !!! Ofschoon de plaat de 10e plaats bereikte van de Nederlandse Top 40, was hij ook weer na 6 weken verdwenen !!! Toch ook van mij: 5 sterren !!!
06/09/2006 03:17
dj-chris
*****
Goeie Dance plaat. Voor mij net geen 5 sterren.

Nu ik hem na lange tijd hoor , toch wel 5 sterren!!!
Laatst gewijzigd: 08/10/2007 03:51

Topbart
*****
Jocelyn Brown had in 1992 al voor menige hit gezorgd door haar samenwerking met andere artiesten en ook zorgde ze voor een dikke hit voor de Nederlandse Sonic Surfers

gherkin
*****
Geweldig plaatje.

BingTheKing
****
prima nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?