Solid Harmonie - I Want You To Want Me

Cover Solid Harmonie - I Want You To Want Me
Cover

Charts

Binnenkomst:14/03/1998 (Positie 42)
Laatste week notering:04/07/1998 (Positie 82)
Piekpositie:4 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1813 (1247 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 39 / Weken: 2
de  Piek: 64 / Weken: 9
nl  Piek: 4 / Weken: 17
be  Piek: 48 / Weken: 1 (V)
se  Piek: 10 / Weken: 15
fi  Piek: 10 / Weken: 4
no  Piek: 14 / Weken: 4

Tracks

09/03/1998
CD-Maxi Jive 0518462 (Zomba) / EAN 5013705184628
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Want You To Want Me (Original Radio Version)
  3:28
2.I Want You To Want Me (Original Extended Version)
5:01
3.I Want You To Want Me (Barbarus Club Remix)
6:57
4.I Want You To Want Me (Colour System Inc. Remix)
6:10
5.I Want You To Want Me (Kay Cee Remix)
5:59
6.I Want You To Want Me (Colour System Dub)
7:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Chart Hits 5 - 1998Mr. Music
7432158509-2
Compilatie
CD
1998
Original Radio Version3:28I Want You To Want MeJive
0518462
Single
CD-Maxi
09/03/1998
Original Extended Version5:01I Want You To Want MeJive
0518462
Single
CD-Maxi
09/03/1998
Barbarus Club Remix6:57I Want You To Want MeJive
0518462
Single
CD-Maxi
09/03/1998
Colour System Inc. Remix6:10I Want You To Want MeJive
0518462
Single
CD-Maxi
09/03/1998
»» alles tonen

Solid Harmonie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Be There For You08/11/1997925
I Want You To Want Me14/03/1998417
I Wanna Love You27/06/19983012
To Love Once Again24/10/1998467
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solid Harmonie25/04/1998224
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.93 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/10/2006 15:02
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Met deze mooie "I Want You To Want Me" uit maart 1998, scoorde de groep "Solid Harmonie" in Holland een grote Top 10 "Hit" !!! De plaat verveeld mij zelfs nu nog niet !!! Nog net 5 sterren !!! (NL Top 40: 11 wk / # 4) !!!

Topbart
*****
Deze 2e hit van SHE vind ik zelfs ietsje beter dan "I'll be there for you". Ik schaam me niet voor deze 5 sterren!!! Ten tijde van het uitkomen van deze single verscheen ook het album "Sold Harmonie" dat 1 weekje op nr 1 stond in de Album Top 100!!!

super50hmtv
*****
Weer een goeie plaat van Solid Harmonie, vijf sterren voor deze.

Patrick7781
*
Zwak.

mrmusic2010
******
Solid Harmonie were basically a female Backstreet Boys. Very 90s - great song.

BingTheKing
****
prima song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?