Snollebollekes - ...En door

Cover Snollebollekes - ...En door
Cover

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2017 (Positie 14)
Laatste week notering:04/03/2017 (Positie 28)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:7597 (290 Punten)
Combialbum:11/02/2017 / Piek: 16 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 4
be  Piek: 39 / Weken: 7 (V)

Snollebollekes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrouwkes28/12/20131116
Snollebolleke15/02/2014336
Bam bam (bam)16/08/2014515
Alaafrojack31/01/2015174
Lekker likkie11/07/2015663
Feestmuts23/01/2016594
Springen nondeju04/03/2017991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
...En door11/02/2017144
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Dikke ambiance met de Snollebollekes op jullie feesten en fuiven

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eindelijk is er een verzamelalbum, begin februari 2017 van de: "Snollebollekes", een feestact opgericht door cabaretier: "Rob Kemps" en de DJ's: "Jurjen Gofers en Maurice Huismans" !!! Het Nederlandse trio heeft zich toegespitst op het genre après-ski- en carnavalsmuziek, wat ook duidelijk weer is terug te horen op deze verzamelaar ☺!!!

Topbart
*****
geweldig feestalbum! Maar liefst 9 nummers die al via YouTube te bekijken waren, staan op dit album! Mijn zoontje van 4 vindt het super!!!!! En ik ook!!!

Rootje
*
En door met het luisteren van muziek.
Dit zal mijn CD speler zelfs uitspugen.
Wat vreselijk oubollig en stompzinnig dit.
Na carnaval zijn we er gelukkig weer vanaf.
Laatst gewijzigd: 18/02/2017 15:21
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?