Snap! feat. Niki Haris - Exterminate!

Cover Snap! feat. Niki Haris - Exterminate!
7" Single
Logic 74321-10696 7
CD-Maxi
Logic 12545-2 (us)

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:John "Virgo" Garrett III
Benito Benites
Niki Haris
Producer:Snap!
Gecoverd door:The Ex-Terminators (Exterminate)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/12/1992 (Positie 77)
Laatste week notering:27/03/1993 (Positie 39)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2361 (1120 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 21
de  Piek: 3 / Weken: 23
at  Piek: 9 / Weken: 12
fr  Piek: 18 / Weken: 13
nl  Piek: 5 / Weken: 14
be  Piek: 3 / Weken: 16 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 7
no  Piek: 9 / Weken: 1
au  Piek: 50 / Weken: 1
nz  Piek: 25 / Weken: 4

Tracks

07/12/1992
CD-Single Logic 74321 10696 2 (BMG) / EAN 0743211069625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exterminate! (Endzeit 7")
  4:13
2.Exterminate! (A.C.II 12")
7:44
3.Exterminate! (Album Version)
5:21
   
07/12/1992
7" Single Logic 74321-10696 7 / EAN 0743211069670
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exterminate! (Album Version)
  5:21
2.Exterminate! (Endzeit 7" Mix)
  4:13
   
01/03/1993
CD-Maxi Logic 12545-2 [us] / EAN 0078221254526
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exterminate! (Single Version)
4:13
2.Exterminate! (Endzeit 12")
6:45
3.Exterminate! (A.C. II 12")
7:44
4.Exterminate! (Album Version)
  5:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Endzeit 7"4:13Exterminate!Logic
74321 10696 2
Single
CD-Single
07/12/1992
Album Version5:21Exterminate!Logic
74321-10696 7
Single
7" Single
07/12/1992
Endzeit 7" Mix4:13Exterminate!Logic
74321-10696 7
Single
7" Single
07/12/1992
A.C.II 12"7:44Exterminate!Logic
74321 10696 2
Single
CD-Single
07/12/1992
Album Version5:21Exterminate!Logic
74321 10696 2
Single
CD-Single
07/12/1992
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Niki Haris   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 105)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/03/2006 23:28
okii
******
geil!
03/07/2006 00:01
Snormobiel Beusichem
****
▓ ø Plaat van "Snap! & Niki" uit december 1992 !!! "Exterminate" hield het 12 weken lang vol in de Nederlandse Top 40 van januari / maart 1993 !!! Een vierde plaats was het hoogste !!! Krap 4 sterren !!!
29/10/2006 21:02
iifar
****
Refrääni eest tuleb nii hea hinne
10/11/2006 22:39
dj-chris
****
Leuke plaat van Snap. En ook hiervoor geld...Prachtige Videoclip erbij!! Ik kom ook hierbij voor de plaat net niet verder dan 4 sterren!!!

ericwyns
*****
Vooral die aanstekelijke intro blijft in mijn hoofd zitten.

nirvanamusic87
***
Ok but not near their best. UK#2 and Ireland#2.

Topbart
****
ik moest er even aan wennen dat Turbo B er niet meer was (hij was ontslagen), maar al met al is het toch wel een goeie plaat

bluezombie
**
Annoying.

Patrick7781
*
Hadden ze met deze vorm van muziek ook snel moeten doen !

KVG
*****
Goede dansplaat van Snap i.s.m. Niki Haris.

gherkin
***
De Dalek in Snap! en Niki Haris kwam naar boven voor dit aardige maar niet zo speciale plaatje.

BingTheKing
***
niet zo goed eigenlijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?