Snap! feat. Niki Haris - Exterminate!

Cover Snap! feat. Niki Haris - Exterminate!
7" Single
Logic 74321-10696 7
CD-Maxi
Logic 12545-2 (us)

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:John "Virgo" Garrett III
Benito Benites
Niki Haris
Producer:Snap!
Gecoverd door:The Ex-Terminators (Exterminate)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/12/1992 (Positie 77)
Laatste week notering:27/03/1993 (Positie 39)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2406 (1120 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 21
de  Piek: 3 / Weken: 23
at  Piek: 9 / Weken: 12
fr  Piek: 18 / Weken: 13
nl  Piek: 5 / Weken: 14
be  Piek: 3 / Weken: 16 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 7
no  Piek: 9 / Weken: 1
au  Piek: 50 / Weken: 1
nz  Piek: 25 / Weken: 4

Tracks

07/12/1992
CD-Single Logic 74321 10696 2 (BMG) / EAN 0743211069625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exterminate! (Endzeit 7")
  4:13
2.Exterminate! (A.C.II 12")
7:44
3.Exterminate! (Album)
5:21
   
07/12/1992
7" Single Logic 74321-10696 7 (BMG) / EAN 0743211069670
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exterminate! (Album)
  5:21
2.Exterminate! (Endzeit 7" Mix)
  4:13
   
01/03/1993
CD-Maxi Logic 12545-2 [us] / EAN 0078221254526
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exterminate! (Single)
  4:13
2.Exterminate! (Endzeit 12")
6:45
3.Exterminate! (A.C. II 12")
7:44
4.Exterminate! (Album)
  5:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Endzeit 7"4:13Exterminate!Logic
74321 10696 2
Single
CD-Single
07/12/1992
Album5:21Exterminate!Logic
74321-10696 7
Single
7" Single
07/12/1992
Endzeit 7" Mix4:13Exterminate!Logic
74321-10696 7
Single
7" Single
07/12/1992
A.C.II 12"7:44Exterminate!Logic
74321 10696 2
Single
CD-Single
07/12/1992
Album5:21Exterminate!Logic
74321 10696 2
Single
CD-Single
07/12/1992
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Niki Haris   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 106)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/03/2006 23:28
okii
******
geil!
03/07/2006 00:01
Snormobiel Beusichem
****
▓ ø Plaat van "Snap! & Niki" uit december 1992 !!! "Exterminate" hield het 12 weken lang vol in de Nederlandse Top 40 van januari / maart 1993 !!! Een vierde plaats was het hoogste !!! Krap 4 sterren !!!
29/10/2006 21:02
iifar
****
Refrääni eest tuleb nii hea hinne
10/11/2006 22:39
dj-chris
****
Leuke plaat van Snap. En ook hiervoor geld...Prachtige Videoclip erbij!! Ik kom ook hierbij voor de plaat net niet verder dan 4 sterren!!!

ericwyns
*****
Vooral die aanstekelijke intro blijft in mijn hoofd zitten.

nirvanamusic87
***
Ok but not near their best. UK#2 and Ireland#2.

Topbart
****
ik moest er even aan wennen dat Turbo B er niet meer was (hij was ontslagen), maar al met al is het toch wel een goeie plaat

bluezombie
**
Annoying.

Patrick7781
*
Hadden ze met deze vorm van muziek ook snel moeten doen !

KVG
*****
Goede dansplaat van Snap i.s.m. Niki Haris.

gherkin
***
De Dalek in Snap! en Niki Haris kwam naar boven voor dit aardige maar niet zo speciale plaatje.

BingTheKing
***
niet zo goed eigenlijk

hugo1960
*****
Snap! wist in die tijd vaak te verrassen. Zo ook met dit nummer. Prima in elkaar gezette song met een avontuurlijk karakter.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?