Snap! feat. Niki Haris - Do You See The Light (Looking For)

Cover Snap! feat. Niki Haris - Do You See The Light (Looking For)
7" Single
Logic 74321 14762 7 (de)

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:John "Virgo" Garrett III
Benito Benites
Niki Haris
Producer:Snap!
Gecoverd door:Snap! vs. Plaything (Do You See The Light)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/05/1993 (Positie 44)
Laatste week notering:07/08/1993 (Positie 27)
Piekpositie:9 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3485 (930 Punten)
Single Tip:22/05/1993 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 10
de  Piek: 13 / Weken: 17
at  Piek: 8 / Weken: 10
fr  Piek: 40 / Weken: 3
nl  Piek: 9 / Weken: 11
be  Piek: 5 / Weken: 15 (V)
se  Piek: 20 / Weken: 3

Tracks

10/05/1993
CD-Single Logic 74321 14762 2 (BMG) / EAN 0743211476225
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do You See The Light (Looking For) (7")
  4:09
2.Do You See The Light (Looking For) (Dance 2 Trance Mix)
8:01
3.Do You See The Light (Looking For) (12")
6:39
   
10/05/1993
7" Single Logic 74321 14762 7 [de] / EAN 0743211476270
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do You See The Light (Looking For) (7")
  4:09
2.Do You See The Light (Looking For) (Deep Ethno Dub 7")
3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7"4:09Do You See The Light (Looking For)Logic
74321 14762 2
Single
CD-Single
10/05/1993
7"4:09Do You See The Light (Looking For)Logic
74321 14762 7
Single
7" Single
10/05/1993
Deep Ethno Dub 7"3:55Do You See The Light (Looking For)Logic
74321 14762 7
Single
7" Single
10/05/1993
Dance 2 Trance Mix8:01Do You See The Light (Looking For)Logic
74321 14762 2
Single
CD-Single
10/05/1993
12"6:39Do You See The Light (Looking For)Logic
74321 14762 2
Single
CD-Single
10/05/1993
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Niki Haris   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 72)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
03/07/2006 00:11
Snormobiel Beusichem
****
▓ De tweede samenwerking tussen "Snap! & Niki Haris" was ook een grote "Hit" in Nederland, juni 1993 !!! "Do You See The Light...." hield het 11 weken (# 5) lang vol in de Nederlandse Top 40 !!! Keurig !!! ø, 4 sterren !!!
08/10/2007 03:55
dj-chris
*****
Een plaat van Snap die heel rustig begint, todat de geniale bas melodie die het hele nummer doorgaat begint. Door die bas melodie worden het 5 sterren.

Topbart
****
prima nummer van Snap!

BingTheKing
*****
lekkere track
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?