Snap! - Ooops Up

Cover Snap! - Ooops Up
7" Single
Logic 113 296 (de)
Cover Snap! - Ooops Up
CD-Maxi
Logic 663 296 (de)
Cover Snap! - Ooops Up
12" Maxi
Logic 613 500
CD-Single
Logic 663 500
Cover Snap! - Ooops Up
7" Single
Arista AS-2060 (us)

Charts

Binnenkomst:09/06/1990 (Positie 91)
Laatste week notering:15/09/1990 (Positie 100)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2704 (1052 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 22
de  Piek: 2 / Weken: 25
at  Piek: 2 / Weken: 20
fr  Piek: 34 / Weken: 8
nl  Piek: 2 / Weken: 15
be  Piek: 4 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 2 / Weken: 6
no  Piek: 2 / Weken: 13
au  Piek: 4 / Weken: 18
nz  Piek: 8 / Weken: 23

Tracks

01/05/1990
12" Maxi Logic 613 296 [de] / EAN 4007196132962
Toon detailsAlles beluisteren
Side A
1.Ooops Up (Vocal)
6:17
2.Ooops Up (Other Mix)
6:40
Side B
3.Ooops Up (Instrumental)
5:33
   
01/05/1990
7" Single Logic 113 296 [de] / EAN 4007191132967
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ooops Up (Vocal Edit)
  3:57
2.Ooops Up (Instrumental Edit)
3:57
   
01/05/1990
CD-Maxi Logic 663 296 [de] / EAN 4007196632967
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ooops Up (Vocal Edit)
  3:57
2.Ooops Up (Vocal 12" Mix)
6:17
3.Ooops Up (Other Mix)
6:40
   
1990
12" Maxi Logic 613 500 / EAN 4007196135000
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ooops Up (Sphinx Mix)
6:40
2.Ooops Up (The Double Trouble Mix)
5:45
   
1990
7" Single Arista AS-2060 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ooops Up
  4:28
2.Believe The Hype
4:49
   
1990
CD-Single Logic 663 500 / EAN 4007196635005
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ooops Up (Sphinx Mix)
6:45
2.Ooops Up (Live At The Royal Albert Hall)
6:04
3.Ooops Up (The Double Trouble Mix)
5:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Vocal6:17Ooops UpLogic
613 296
Single
12" Maxi
01/05/1990
Vocal Edit3:57Ooops UpLogic
113 296
Single
7" Single
01/05/1990
Vocal Edit3:57Ooops UpLogic
663 296
Single
CD-Maxi
01/05/1990
Vocal 12" Mix6:17Ooops UpLogic
663 296
Single
CD-Maxi
01/05/1990
Instrumental Edit3:57Ooops UpLogic
113 296
Single
7" Single
01/05/1990
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 126)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/08/2004 14:40
zadranin
******
Cool track....
22/04/2006 15:33
Snormobiel Beusichem
***
▓ Een zwakkere plaat van de Duitse groep “Snap!” uit juni 1990 !!! Toch stond “Ooops Up” nog 11 weken in de Nederlandse Top 40 van juni / augustus 1990 ??? Zelfs een # 2 notering was het resultaat !!! Persoonlijk vind ik dat ze veel betere platen hebben gemaakt !!! Dus, helaas, maar 3 sterren !!!
25/04/2006 15:37
okii
*****
yes

Topbart
****
prime 2e single van Snap!

BeansterBarnes
**
Hasn't aged well at all, borders on boring now.

bluezombie
***
It's OK, but a little annoying.

Chemmical
****
I really like the single version, the other one is boring... or is it vice versa.

irelander
**
No good.

Patrick7781
**
Zwakjes.

matty d
*****
5 stars

K8
******
Love this!

tigerlover
***
idd een middelmatig plaatje

DaveNT
***
Kind of has a catchy melody but lacks any exciting tempo shifts. Just grinds along at a slowish pace. 'The Power' was better for me from that album.

BingTheKing
***
kan er mee door, al heb ik betere songs van "Snap" gehoord

gherkin
**
Toch eerder aan de matigere kant.

ericwyns
***
Het origineel van The Gap Band uit 1979 heeft me nooit echt kunnen bekoren en deze coverversie van Snap! uit 1990 ook niet echt. De singel stond destijds wel dertien weken genoteerd in de officiële Vlaamse charts en piekte zelfs op nummer 4.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?