Snap! - Mega Mix

Cover Snap! - Mega Mix
7" Single
Logic 114 169
CD-Single
Logic 664 169 LOC 48

Charts

Binnenkomst:30/03/1991 (Positie 83)
Laatste week notering:22/06/1991 (Positie 73)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3483 (922 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 11
de  Piek: 15 / Weken: 12
at  Piek: 22 / Weken: 5
nl  Piek: 5 / Weken: 13
be  Piek: 11 / Weken: 8 (V)
se  Piek: 17 / Weken: 4
au  Piek: 28 / Weken: 6
nz  Piek: 7 / Weken: 10

Tracks

18/03/1991
7" Single Logic 114 169 (BMG) / EAN 4007191141693
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mega Mix
- Ooops Up (1:20)
- The Power (0:47)
- Cult Of SNAP (1:12)
- Mary Had A Little Boy (1:20)
  4:39
2.Cult Of Snap (Mosaic Meets Snap Edit) [Cult's Dub]
4:26
   
18/03/1991
12" Maxi RCA 614 169 (BMG) [au] / EAN 4007196141698
Toon detailsAlles beluisteren
Side A
1.Mega Mix (Extended)
- Ooops Up (1:54)
- The Power (1:25)
- Cult Of SNAP (1:46)
- Mary Had A Little Boy (3:29)
8:34
Side B
2.Cult Of Snap (Mosaic Meets Snap) [Cult's Dub Extended]
6:26
   
18/03/1991
CD-Single Logic 664 169 LOC 48 / EAN 4007196641693
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mega Mix
  8:34
2.Cult's Dub (Mosaic Meets Snap Edit)
6:26
3.Mega Mix (7" Edit)
4:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39Mega MixLogic
114 169
Single
7" Single
18/03/1991
Extended8:34Mega MixRCA
614 169
Single
12" Maxi
18/03/1991
8:34Mega MixLogic
664 169 LOC 48
Single
CD-Single
18/03/1991
7" Edit4:39Mega MixLogic
664 169 LOC 48
Single
CD-Single
18/03/1991
4:39Formel Eins - More And More Hits!Polystar
845 582-2
Compilatie
CD
1991
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.47 (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/03/2006 23:27
okii
******
very gut!
27/05/2006 17:02
Snormobiel Beusichem
***
▓ Overbodige "Mega Mix" van en door "Snap!" uit april 1991 !!! Toch werd de mix een "Hit" in Nederland !!! De plaat hield het 8 weken (# 6) vol in de Nederlandse Top 40 !!! Afgerond: 3 sterren !!!

Topbart
***
om na 4 hits al een megamix uit te brengen vond ik overbodig en goedkoop. Aardig!

bluezombie
**
Yawn bored.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?