Snap! - Mary Had A Little Boy

Cover Snap! - Mary Had A Little Boy
7" Single
Logic 113 831 (de)
12" Maxi
Arista 613 831
12" Maxi
Arista AD-2144
CD-Single
Logic 663 831
Cover Snap! - Mary Had A Little Boy
12" Maxi
Logic 613 706

Charts

Binnenkomst:01/12/1990 (Positie 87)
Laatste week notering:09/03/1991 (Positie 95)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3541 (926 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 12
de  Piek: 4 / Weken: 19
at  Piek: 9 / Weken: 12
nl  Piek: 3 / Weken: 14
be  Piek: 7 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 5
au  Piek: 18 / Weken: 11
nz  Piek: 13 / Weken: 14

Tracks

26/11/1990
7" Single Logic 113 831 [de] / EAN 4007191138310
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Radio Edit)
  3:41
2.Mary Had A Little Boy (Radio Edit Instrumental)
3:41
   
26/11/1990
12" Maxi Logic 613 706 (BMG) / EAN 4007196137066
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Club Edit)
  5:56
2.Only Human
3:02
   
26/11/1990
12" Maxi Arista 613 831 / EAN 4007196138315
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Club Edit)
  5:56
2.Believe The Hype (US Edit)
6:25
3.Mary Had A Little Boy (Instrumental)
4:50
   
26/11/1990
CD-Single Logic 663 831 / EAN 4007196638310
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Radio Edit)
  3:41
2.Mary Had A Little Boy (Club Edit)
5:56
3.Believe The Hype (US Edit)
6:25
   
1990
12" Maxi Arista AD-2144 / EAN 0078221214414
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Dance Version)
  5:59
2.Mary Had A Little Boy (Dub Version)
4:50
3.Witness The Strength
4:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50World PowerLogic
260 682-222
Album
CD
15/05/1990
Radio Edit3:41Mary Had A Little BoyLogic
113 831
Single
7" Single
26/11/1990
Club Edit5:56Mary Had A Little BoyLogic
613 706
Single
12" Maxi
26/11/1990
Club Edit5:56Mary Had A Little BoyArista
613 831
Single
12" Maxi
26/11/1990
Radio Edit3:41Mary Had A Little BoyLogic
663 831
Single
CD-Single
26/11/1990
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06 (Reviews: 94)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/05/2006 15:54
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Klassieker van de Duitse formatie "Snap!" uit begin december 1990 !!! Was een grote "Hit" in Nederland !!! "Mary Had A Little Boy" hield het maar liefst 10 weken lang vol in de Nederlandse Top 40 van december 1990 / februari 1991 !!! Ze bereikte zelfs nog een 2e plaats !!! Nu nog krap 5 sterren waard !!!
28/08/2006 18:40
Richard (NL)
*****
A very good song.
11/11/2006 00:50
okii
*****
super song!
05/10/2007 23:45
dj-chris
****
Goeie klassieker van Snap uit 1990. Helaas toch niet helemaal perfect dus ook net geen 5 sterren van mij.

Topbart
*****
4e hit alweer van Snap! en ook leuk dat ie rond kerst 1990 genoteerd stond

bluezombie
***
It's OK, but not really for me.

savagegrant
****
One of my favourites of theirs.

Patrick7781
***
Matig.

gherkin
**
Geen goed nummer.

KVG
****
Vrij aardige hit van Snap! uit begin de jaren negentig.

BingTheKing
****
niets mis mee

BeansterBarnes
**
I remember liking this a lot more in the mid 90's more than I do now.
It's very cringe worthy and out of all the Snap! singles it has aged terribly.

hugo1960
*****
Een gewaagd "kerstplaatje" dat een ongelofelijke hit werd. Zelden zo'n dansbaar kerstnummer gehoord, prima in elkaar gezet. Heerlijke baslijn. Mag wel wat meer gedraaid worden rond de kersttijd. Brengt wat variatie in het repertoire.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?