Snap! - Mary Had A Little Boy

Cover Snap! - Mary Had A Little Boy
7" Single
Logic 113 831 (de)
12" Maxi
Arista 613 831
12" Maxi
Arista AD-2144
CD-Single
Logic 663 831
Cover Snap! - Mary Had A Little Boy
12" Maxi
Logic 613 706

Charts

Binnenkomst:01/12/1990 (Positie 87)
Laatste week notering:09/03/1991 (Positie 95)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3504 (926 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 12
de  Piek: 4 / Weken: 19
at  Piek: 9 / Weken: 12
nl  Piek: 3 / Weken: 14
be  Piek: 7 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 5
au  Piek: 18 / Weken: 11
nz  Piek: 13 / Weken: 14

Tracks

01/10/1990
12" Maxi Logic 613 706 / EAN 4007196137066
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Club Edit)
  5:56
2.Only Human
3:02
   
26/11/1990
12" Maxi Arista 613 831 / EAN 4007196138315
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Club Edit)
  5:56
2.Believe The Hype (US Edit)
6:25
3.Mary Had A Little Boy (Instrumental)
4:50
   
26/11/1990
7" Single Logic 113 831 [de] / EAN 4007191138310
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Radio Edit)
  3:41
2.Mary Had A Little Boy (Radio Edit Instrumental)
3:41
   
26/11/1990
CD-Single Logic 663 831 / EAN 4007196638310
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Radio Edit)
  3:41
2.Mary Had A Little Boy (Club Edit)
5:56
3.Believe The Hype (US Edit)
6:25
   
1990
12" Maxi Arista AD-2144 / EAN 0078221214414
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mary Had A Little Boy (Dance Version)
  5:59
2.Mary Had A Little Boy (Dub Version)
4:50
3.Witness The Strength
4:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50World PowerLogic
260 682-222
Album
CD
15/05/1990
Club Edit5:56Mary Had A Little BoyLogic
613 706
Single
12" Maxi
01/10/1990
Club Edit5:56Mary Had A Little BoyArista
613 831
Single
12" Maxi
26/11/1990
Radio Edit3:41Mary Had A Little BoyLogic
113 831
Single
7" Single
26/11/1990
Radio Edit3:41Mary Had A Little BoyLogic
663 831
Single
CD-Single
26/11/1990
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 88)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/05/2006 15:54
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Klassieker van de Duitse formatie "Snap!" uit begin december 1990 !!! Was een grote "Hit" in Nederland !!! "Mary Had A Little Boy" hield het maar liefst 10 weken lang vol in de Nederlandse Top 40 van december 1990 / februari 1991 !!! Ze bereikte zelfs nog een 2e plaats !!! Nu nog krap 5 sterren waard !!!
28/08/2006 18:40
Richard (NL)
*****
A very good song.
11/11/2006 00:50
okii
*****
super song!
05/10/2007 23:45
dj-chris
****
Goeie klassieker van Snap uit 1990. Helaas toch niet helemaal perfect dus ook net geen 5 sterren van mij.

Topbart
*****
4e hit alweer van Snap! en ook leuk dat ie rond kerst 1990 genoteerd stond

bluezombie
***
It's OK, but not really for me.

savagegrant
****
One of my favourites of theirs.

Patrick7781
***
Matig.

gherkin
**
Geen goed nummer.

KVG
****
Vrij aardige hit van Snap! uit begin de jaren negentig.

BingTheKing
****
niets mis mee

BeansterBarnes
**
I remember liking this a lot more in the mid 90's more than I do now.
It's very cringe worthy and out of all the Snap! singles it has aged terribly.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?