Snap! - Cult Of Snap

Cover Snap! - Cult Of Snap
7" Single
Logic 113 596 (de)
Cover Snap! - Cult Of Snap
CD-Maxi
Logic 663 596 (de)
12" Maxi
Logic 613 596

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:John "Virgo" Garrett III
Durron Butler
Benito Benites
Producer:Snap!
Gecoverd door:Hi Power
Nadja Abd El Farrag (Der Kult im Camp!)
Infernal feat. SNAP! (The Cult Of Noise)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/1990 (Positie 99)
Laatste week notering:01/12/1990 (Positie 86)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4464 (817 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 13
de  Piek: 3 / Weken: 19
at  Piek: 2 / Weken: 12
nl  Piek: 6 / Weken: 12
be  Piek: 5 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 12 / Weken: 4
no  Piek: 5 / Weken: 8
au  Piek: 27 / Weken: 8
nz  Piek: 15 / Weken: 4

Tracks

01/09/1990
7" Single Logic 113 596 (BMG) [de] / EAN 4007191135968
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cult Of Snap (World Power Radio Mix)
  3:59
2.Blasé Blasé
4:32
   
01/09/1990
CD-Maxi Logic 663 596 (BMG) [de] / EAN 4007196635968
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cult Of Snap (World Power Mix)
6:30
2.Cult Of Snap (Album)
  5:18
3.Cult Of Snap (World Power Radio Mix)
  3:59
4.Cult Of Snap (E-Version)
5:54
   
01/09/1990
12" Maxi Logic 613 596 / EAN 4007196135963
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cult Of Snap (World Power Mix)
6:30
2.Cult Of Snap (Album Version)
  5:18
3.Cult Of Snap (E-Version)
4:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18World PowerLogic
260 682-222
Album
CD
15/05/1990
World Power Radio Mix3:59Cult Of SnapLogic
113 596
Single
7" Single
01/09/1990
World Power Mix6:30Cult Of SnapLogic
663 596
Single
CD-Maxi
01/09/1990
World Power Mix6:30Cult Of SnapLogic
613 596
Single
12" Maxi
01/09/1990
Album Version5:18Cult Of SnapLogic
613 596
Single
12" Maxi
01/09/1990
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.97 (Reviews: 86)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/11/2006 00:37
okii
****
4.5
29/10/2007 15:59
Snormobiel Beusichem
*****
▓ "Snap!" was een project van de Duitse producers "Michael Münzing" alias "Benito Benites" & "Luca Anzilotti" alias "John Garrett Virgo III" !!! Samen met "Thea Austin" & "Turbo B" namen ze deze "Cult Of Snap!" op, tegelijkertijd ook een hit in de versie van "Hi Power" overigens !!! Deze "Snap!" versie kwam eind september 1990 voor 7 weken in de NL Top 40 terrecht !!! De hoogste behaalde positie was # 7 !!! Nog net 5 sterren !!!

Topbart
****
de 3e hit van Snap! vind ik wat minder dan de eerste 2, maar toch nog 4 sterren!!

ericwyns
****
Ook in Vlaanderen een hit voor Snap! in 1990. Vooral de intro blijft bij.

bluezombie
***
Average.

Patrick7781
****
Nog aan te horen.

KVG
****
Goeie Snap-hit uit 1990.

gherkin
**
Matig.

hugo1960
****
Powerful Snap plaatje. Sommige fragmenten doen me denken aan "In Zaïre" van Johnny Wakelin, terwijl the Black eyed peas weer goed naar dit nummer heeft geluisterd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?