Snap! - Cult Of Snap

Cover Snap! - Cult Of Snap
7" Single
Logic 113 596 (de)
Cover Snap! - Cult Of Snap
CD-Maxi
Logic 663 596 (de)
12" Maxi
Logic 613 596

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:John "Virgo" Garrett III
Durron Butler
Benito Benites
Producer:Snap!
Gecoverd door:Hi Power
Infernal feat. SNAP! (The Cult Of Noise)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/1990 (Positie 99)
Laatste week notering:01/12/1990 (Positie 86)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4400 (817 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 13
de  Piek: 3 / Weken: 19
at  Piek: 2 / Weken: 12
nl  Piek: 6 / Weken: 12
be  Piek: 5 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 12 / Weken: 4
no  Piek: 5 / Weken: 8
au  Piek: 27 / Weken: 8
nz  Piek: 15 / Weken: 4

Tracks

01/09/1990
7" Single Logic 113 596 (BMG) [de] / EAN 4007191135968
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cult Of Snap (World Power Radio Mix)
  3:59
2.Blasé Blasé
4:32
   
01/09/1990
CD-Maxi Logic 663 596 (BMG) [de] / EAN 4007196635968
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cult Of Snap (World Power Mix)
6:30
2.Cult Of Snap (Album)
  5:18
3.Cult Of Snap (World Power Radio Mix)
  3:59
4.Cult Of Snap (E-Version)
5:54
   
01/09/1990
12" Maxi Logic 613 596 / EAN 4007196135963
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cult Of Snap (World Power Mix)
6:30
2.Cult Of Snap (Album Version)
  5:18
3.Cult Of Snap (E-Version)
4:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18World PowerLogic
260 682-222
Album
CD
15/05/1990
World Power Radio Mix3:59Cult Of SnapLogic
113 596
Single
7" Single
01/09/1990
World Power Mix6:30Cult Of SnapLogic
663 596
Single
CD-Maxi
01/09/1990
World Power Mix6:30Cult Of SnapLogic
613 596
Single
12" Maxi
01/09/1990
Album Version5:18Cult Of SnapLogic
613 596
Single
12" Maxi
01/09/1990
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.99 (Reviews: 81)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/11/2006 00:37
okii
****
4.5
29/10/2007 15:59
Snormobiel Beusichem
*****
▓ "Snap!" was een project van de Duitse producers "Michael Münzing" alias "Benito Benites" & "Luca Anzilotti" alias "John Garrett Virgo III" !!! Samen met "Thea Austin" & "Turbo B" namen ze deze "Cult Of Snap!" op, tegelijkertijd ook een hit in de versie van "Hi Power" overigens !!! Deze "Snap!" versie kwam eind september 1990 voor 7 weken in de NL Top 40 terrecht !!! De hoogste behaalde positie was # 7 !!! Nog net 5 sterren !!!

Topbart
****
de 3e hit van Snap! vind ik wat minder dan de eerste 2, maar toch nog 4 sterren!!

ericwyns
****
Ook in Vlaanderen een hit voor Snap! in 1990. Vooral de intro blijft bij.

bluezombie
***
Average.

Patrick7781
****
Nog aan te horen.

KVG
****
Goeie Snap-hit uit 1990.

gherkin
**
Matig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?