Snap! - Colour Of Love

Cover Snap! - Colour Of Love
7" Single
Ariola / Logic 114 678 (de)
Cover Snap! - Colour Of Love
12" Maxi The Boilerhouse Mixes
Logic 615 158

Charts

Binnenkomst:21/12/1991 (Positie 61)
Laatste week notering:28/03/1992 (Positie 89)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2764 (1032 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 15
de  Piek: 9 / Weken: 19
at  Piek: 4 / Weken: 15
nl  Piek: 6 / Weken: 14
be  Piek: 14 / Weken: 9 (V)
se  Piek: 6 / Weken: 8
no  Piek: 6 / Weken: 10
nz  Piek: 36 / Weken: 7

Tracks

09/12/1991
7" Single Ariola / Logic 114 678 (BMG) [de] / EAN 4007191146780
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colour Of Love (Massive 7"/Radio)
  3:57
2.Colour Of Love (Smoove 7")
3:59
   
09/12/1991
CD-Maxi Ariola / Logic 664 678 (BMG) [de] / EAN 4007196646780
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colour Of Love (Massive 7")
  3:59
2.Colour Of Love (Massive)
5:30
3.Colour Of Love (String Mix)
5:05
4.Colour Of Love (Smoove)
5:29
   
1992
The Boilerhouse Mixes - 12" Maxi Logic 615 158 / EAN 4007196651586
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colour Of Love (Boilerhouse Club Mix)
7:00
2.Colour Of Love (Instrumental Club Mix)
4:00
3.Colour Of Love (Boilerhouse Garage Mix)
7:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Massive 7"3:59Colour Of LoveAriola / Logic
664 678
Single
CD-Maxi
09/12/1991
Massive 7"/Radio3:57Colour Of LoveAriola / Logic
114 678
Single
7" Single
09/12/1991
Smoove 7"3:59Colour Of LoveAriola / Logic
114 678
Single
7" Single
09/12/1991
Massive5:30Colour Of LoveAriola / Logic
664 678
Single
CD-Maxi
09/12/1991
String Mix5:05Colour Of LoveAriola / Logic
664 678
Single
CD-Maxi
09/12/1991
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.21 (Reviews: 75)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/06/2006 16:09
Snormobiel Beusichem
****
▓ Goede plaat van de Duitse formatie "Snap!" uit december 1991 !!! "Colour Of Love" hield het 9 weken (# 7) in de Nederlandse Top 40 van januari / februari 1992 vol !!! Een nette prestatie !!! Afgerond: 4 sterren !!!

zadranin
******
One of the best by Snap! Such a cool song

Topbart
*****
voor mij is Turbo B nog altijd HET gezicht van Snap! geweest. Deze 1e single van ''The madman's return'' is weer zo'n heerlijke rapplaat van Snap!

Patrick7781
*
Goed.

gherkin
*
Geen idee welke kleur de liefde heeft, maar ik hoop dat ze toch wat leuker klinkt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?