Snap! vs. Motivo - The Power (Of Bhangra 2003)


Cover

Charts

Binnenkomst:30/08/2003 (Positie 86)
Laatste week notering:13/09/2003 (Positie 87)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19997 (54 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 6
de  Piek: 21 / Weken: 7
at  Piek: 36 / Weken: 6
nl  Piek: 76 / Weken: 3
dk  Piek: 14 / Weken: 4

Nummer

Jaar:1990
Coverversie van:Snap! - The Power
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Just The Best Vol. 45EMM
5836422
Compilatie
CD
04/07/2003
3:26Megahits 2003 - Die ZweiteWSM
5050466-6866-2-6
Compilatie
CD
14/07/2003
3:25The Cult Of Snap! - 1990>>2003Anzilotti & Münzing
089-66032
Album
CD
08/09/2003
Eristoff DJ Tour Vol. 1Tranceworx
Compilatie
CD
08/09/2003
2:54Fetenhits - Best Of 2003Polystar
06024 9813150
Compilatie
CD
27/10/2003
»» alles tonen

Snap!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Power17/03/1990117
Ooops Up09/06/1990215
Cult Of Snap15/09/1990612
Mary Had A Little Boy01/12/1990314
Mega Mix30/03/1991513
Colour Of Love21/12/1991614
Rhythm Is A Dancer11/04/1992124
Exterminate! (Snap! feat. Niki Haris)19/12/1992514
Do You See The Light (Looking For) (Snap! feat. Niki Haris)29/05/1993911
Welcome To Tomorrow (Snap! feat. Summer)10/09/1994912
The First The Last Eternity (Snap! feat. Summer)25/02/1995214
The World In My Hands (Snap! feat. Summer)07/10/1995393
Rame (Snap! feat. Rukmani)09/03/1996288
Rhythm Is A Dancer 200329/03/2003465
The Power (Of Bhangra 2003) (Snap! vs. Motivo)30/08/2003763
The Power (Tom Novy feat. TV Rock & Snap)24/03/2007772
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Power02/06/19901140
The Madman's Return15/02/1992955
Welcome To Tomorrow15/10/19941225
Snap! Attack - Best Of07/09/1996613
Snap! Attack - The Remixes07/09/19961510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 43)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?