Slash feat. Ozzy Osbourne - Crucify The Dead

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Saul Hudson
Kevin Churko
John Osbourne
Producer:Eric Valentine
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04SlashRoadrunner
RR 7795-2
Album
CD
02/04/2010

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Slash   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's Five O'Clock Somewhere (Slash's Snakepit)25/02/1995199
Slash10/04/20101718
Apocalyptic Love (Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators)26/05/201278
World On Fire (Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators)20/09/201468
Live At The Roxy 25.9.14 (Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators)20/06/2015312
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live - Made In Stoke 24/7/11 [DVD] (Slash feat. Myles Kennedy)26/11/2011187
Live At The Roxy 25.9.14 [DVD] (Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators)20/06/2015318
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
***
What is it with Ozzy's vocal? It irritates the fuck outta me at the best of times. This track has some great guitar work courtesy of Slash.

stevometal
******
OZZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?