Simon Webbe - Coming Around Again

Cover Simon Webbe - Coming Around Again
CD-Single
Innocent / Virgin 3773012

Charts

Binnenkomst:09/12/2006 (Positie 81)
Laatste week notering:24/03/2007 (Positie 95)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2308 (1123 Punten)
3FM Mega:25/11/2006 / Piek: 6 / Weken: 18
In de landen:
ch  Piek: 36 / Weken: 10
de  Piek: 36 / Weken: 9
at  Piek: 46 / Weken: 5
nl  Piek: 7 / Weken: 16
be  Tip (V)
it  Piek: 15 / Weken: 16

Tracks

19/01/2007
CD-Single Innocent / Virgin 3773012 (EMI) / EAN 0094637730126
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coming Around Again
  3:44
2.No Worries (Breakdown Mix)
3:14
   
19/01/2007
CD-Single EMI 3825772 (EMI) / EAN 0094638257721
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Now That's What I Call Music! 65Virgin
CDNOW65 / 3731922
Compilatie
CD
20/11/2006
3:44Coming Around AgainInnocent / Virgin
3773012
Single
CD-Single
19/01/2007
3:44GraceInnocent / Virgin
3856942
Album
CD
26/01/2007
3:40Hitzone 39Sony BMG
88697018052
Compilatie
CD
02/02/2007
3:41Bravo Hits 56Universal
06024 9846646
Compilatie
CD
09/02/2007
»» alles tonen

Simon Webbe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lay Your Hands08/10/2005942
No Worries17/12/2005330
After All This Time03/06/2006527
Coming Around Again09/12/2006716
My Soul Pleads For You28/04/2007386
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sanctuary28/01/20061923
Grace03/02/20071417
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.69 (Reviews: 75)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/11/2006 14:48
Snormobiel Beusichem
***
▓ Persoonlijk vind ik deze plaat van "Simon Webbe" in tegenstelling met zijn andere platen iets minder !!! Misschien dat je er even aan moet wennen !!! Maar vooralsnog 3 sterren van mij !!! Hij komt er nieuw mee binnen in de NL Top 40 van 16-12-2006 (op # 32) !!!
Laatst gewijzigd: 12/12/2006 20:26

nirvanamusic87
***
Not his best solo offering. 7 weeks in the UK top 100. UK#12. 35,500 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 15/05/2012 20:18

Topbart
****
prima plaat

gherkin
*
Hij kwam nog eens langs met dit nummer, maar dat had niet gehoeven.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?