Simon Webbe - After All This Time

Cover Simon Webbe - After All This Time
Cover
Cover Simon Webbe - After All This Time
Cover
Cover Simon Webbe - After All This Time
Cover
Cover Simon Webbe - After All This Time
Cover

Charts

Binnenkomst:03/06/2006 (Positie 61)
Laatste week notering:15/07/2006 (Positie 83)
Piekpositie:52 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:16022 (181 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 53 / Weken: 4
nl  Piek: 52 / Weken: 7
be  Tip (V)
it  Piek: 47 / Weken: 2
es  Piek: 17 / Weken: 1

Tracks

21/04/2006
CD-Single Innocent / Virgin 3519642 (EMI) / EAN 0094635196429
21/04/2006
CD-Single EMI 0094635653625
Toon detailsAlles beluisteren
1.After All This Time
  3:31
2.No Worries (Lovestar Remix)
4:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36SanctuaryInnocent / Virgin
3436682
Album
CD
25/11/2005
3:31After All This TimeInnocent / Virgin
3519642
Single
CD-Single
21/04/2006
3:34The Dome Vol. 38EMM
3639902
Compilatie
CD
02/06/2006

Simon Webbe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lay Your Hands08/10/2005942
No Worries17/12/2005330
After All This Time03/06/2006527
Coming Around Again09/12/2006716
My Soul Pleads For You28/04/2007386
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sanctuary28/01/20061923
Grace03/02/20071417
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/04/2006 17:09
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Leuke plaat van "Simon Webbe" uit november 2005 !!! Track van zijn CD: "Sanctuary" !!! Wordt dit ook de nieuwe CD-Single van Simon in Nederland ??? Vanmij mag het in iedergeval, laat maar komen !!! Nog net 5 sterren !!!

nirvanamusic87
****
Catchy soft sounding track reminds me of Lighthouse Family. 6 weeks in the UK top 100. UK#16 and Ireland#42.
Laatst gewijzigd: 18/10/2011 23:16

gherkin
**
Matig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?