Shawn Mendes - Life Of The Party

Cover Shawn Mendes - Life Of The Party
Digital
Island 00602537923526

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Scott Harris
Ido Zmishlany
Producer:IdoVsTheWorld
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:05/07/2014 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)
se  Piek: 37 / Weken: 9
nz  Piek: 6 / Weken: 13

Tracks

04/07/2014
Digital Island 00602537923526 (UMG) / EAN 0602537923526
Toon detailsAlles beluisteren
1.Life Of The Party
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Life Of The PartyIsland
00602537923526
Single
Digital
04/07/2014
3:32Now That's What I Call Music! 52 [US]Universal
5354868
Compilatie
CD
27/10/2014
3:34HandwrittenIsland
06025 4713555
Album
CD
10/04/2015
3:34Handwritten [Deluxe Edition]Island
06025 4727216
Album
CD
27/04/2015
3:34Now 2015 Volume 1Universal
5360687
Compilatie
CD
01/05/2015
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181312
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018136
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/201813
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.27 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
ich war total überrascht als ich die momentane #1 der US itunes sah! "Life Of The Party" ist eine gute Ballade, die sich während der Laufzeit steigert! Ich persönlich mag den ersten Teil besonders, da das Piano mein Lieblingsinstrument ist ^^
Er hat keine schlechte Stimme...im grossen und ganzen solide, aber die #1 find ich dann doch ein wenig übertrieben!
4*+

TravD
**
Shite.

Zacco333
***
Well it's okay I guess. Not what I was expecting, and that's a good thing.

antonnalan
***
Not great but not bad.

alleyt1989
*****
This is a nice song. I like it. I particularly like the bit before the final chorus. The vocals are a bit whiny but considering how whiny his most recent stuff is, this is a much easier listen. 5.5.
Laatst gewijzigd: 07/06/2017 10:03

linsyke1
***
Niet direct iets waar ik elke dag op men iPod naar zou luisteren. Maar hij heeft een mooie stem en kan met veel gevoel zingen!

Beamtechgirl25
**
Ti's ni zo mooi dacht ik zo, en zo triest gezongen !!!??? Er is geen party zo precies?

Snormobiel Beusichem
****
▒ Helemaal géén verkeerde debuutplaat uit juni 2014 van de nu inmiddels 16 jarige Canadese zanger en songschrijver uit Toronto: "Shawn Peter Raul Mendes" !!! Nipt 4 sterren ☺!!!

gherkin
****
Jonge kerel met een uitstekend nummer.
Laatst gewijzigd: 27/08/2016 18:01

Iebiewiebie
****
Dat manneke doet dat niet slecht. 4*

muzieklover
**
Zwakjes.

Sebastiaanmember
****
Mooi nummer, ook het debuut van deze wereldster!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?