Shawn Mendes - In My Blood

Cover Shawn Mendes - In My Blood
Digital
Island 00602567536826
Cover Shawn Mendes - In My Blood
Digital
Island 00602567648062

Charts

Binnenkomst:31/03/2018 (Positie 13)
Laatste week notering:19/05/2018 (Positie 26)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6776 (620 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 9
de  Piek: 8 / Weken: 8
at  Piek: 5 / Weken: 9
fr  Piek: 73 / Weken: 8
nl  Piek: 13 / Weken: 8
be  Piek: 17 / Weken: 8 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 11 / Weken: 8
fi  Piek: 15 / Weken: 1
no  Piek: 10 / Weken: 6
dk  Piek: 15 / Weken: 8
it  Piek: 37 / Weken: 8
es  Piek: 52 / Weken: 7
au  Piek: 9 / Weken: 8
nz  Piek: 13 / Weken: 8

Tracks

23/03/2018
Digital Island 00602567536826 (UMG) / EAN 0602567536826
Toon detailsAlles beluisteren
1.In My Blood
  3:31
   
11/05/2018
Digital Island 00602567648062 (UMG) / EAN 0602567648062
Toon detailsAlles beluisteren
1.In My Blood (Acoustic)
3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31In My BloodIsland
00602567536826
Single
Digital
23/03/2018
3:30Bravo Hits 101Polystar
060075382736 (9)
Compilatie
CD
27/04/2018
Acoustic3:32In My BloodIsland
00602567648062
Single
Digital
11/05/2018
3:30Best Of 2018 - SommerhitsPolystar
060075383262 (2)
Compilatie
CD
18/05/2018
3:31Shawn MendesIsland
060256755089
Album
CD
25/05/2018
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/2018138
Lost In Japan31/03/2018452
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018242
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.79 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Prachtige plaat weer van Shawn Mendes! afkomstig van zijn derde album die binnenkort verschijnt

gherkin
****
Zou mij helemaal niet verbazen als dit weer een hitje oplevert voor Shawn Mendes. En ik weet niet eens of dat zo onverdiend zou zijn want het is best nog wel een fijn nummertje geworden.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Goed plaatje uit half maart 2018 door de pas 19 jarige Canadese zanger en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes" !!! Ook ik ga voor de 5 sterren ☺!!!

Sebastiaanmember
***
De halve wereld is laaiend enthousiast om Shawn Mendes "comeback", maar ik ben niet helemaal overtuigd van dit nummer. Wellicht een groeier?

DeejayDave
****
Ik ben meestal snel klaar met de singletjes van Mendes, maar hier laat hij horen dat hij gegroeid is.

bluezombie
****
.

Jeroen68
*****
Ik herken hier een hoop andere songs in, maar goed klinkt het zeker

irelander
***
Slightly rockafied but doesn't contain much of real interest for me.

De Tsjap
*
Oude wijven muziek van een jonge jongen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?