Shawn Mendes - Don't Be A Fool

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Scott Harris
Shawn Mendes
Geoff Warburton
Producer:Jake Gosling
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/2016 (Positie 100)
Laatste week notering:01/10/2016 (Positie 100)
Piekpositie:100 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24614 (1 Punten)
In de landen:
at  Piek: 68 / Weken: 1
nl  Piek: 100 / Weken: 1
se  Piek: 82 / Weken: 1

Tracks

23/09/2016
Digital Island - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Be A Fool
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Don't Be A FoolIsland
-
Single
Digital
23/09/2016
3:35Illuminate [Deluxe Edition]Island
06025 5707788
Album
CD
23/09/2016
3:35IlluminateIsland
06025 5707784
Album
CD
23/09/2016
3:35Illuminate [New Deluxe Edition]Island
00602557611076
Album
CD
12/05/2017
MTV Unplugged5:37MTV UnpluggedIsland
00602567089292
Album
CD
03/11/2017
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181312
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018136
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/201813
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Niet echt een heel verkeerd plaatje.

RV
*****
Ook dit plaatje van is niet het beste op Shawn Mendes' nieuwe album 'Illuminate', maar het kan er zeker mee door!

alleyt1989
*****
I think he shines better on the slower tracks and this is no exception. Nice effort. 4.5.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?