Sequencial - Psychotronic

Cover Sequencial - Psychotronic
Cover
Cover Sequencial - Psychotronic
7" Single
Who's That Beat? WHOS 68-7 (nl)

Nummer

Jaar:1992
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/05/1992 (Positie 96)
Laatste week notering:08/08/1992 (Positie 74)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3812 (878 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 14

Tracks

1992
7" Single Who's That Beat? WHOS 68-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Psychotronic (Short Demon Mix)
2.Psychotronic (Bells Of Freedom)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Short Demon MixPsychotronicWho's That Beat?
WHOS 68-7
Single
7" Single
1992
Bells Of FreedomPsychotronicWho's That Beat?
WHOS 68-7
Single
7" Single
1992

Sequencial   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Death House15/06/1991765
Cycades02/11/1991358
Psychotronic09/05/19921114
Big Boom!26/09/1992319
American Psycho02/01/1993455
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/06/2006 15:33
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van de formatie "Sequencial" uit mei 1992 !!! Ze behaalde met "Pscychotronic" een succes in de Nederlandse Top 40 !!! De plaat stond er 8 weken (# 13) in !!! Keurig !!!

eddie4067
****
Aardige house plaat van de groep Sequencial (dj ad de freijter,Ardy Beesemer & Eric Smidt) De freijter was later betrokken bij Hakkubar De bellen in de plaat zijn van het Carillon uit de Westerkerk in amsterdam..leuk gesampeld

Topbart
****
leuke houseplaat van Sequencial
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?