Sepultura - Inner Self

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Beneath The RemainsRoadrunner
JRPL-1018
Album
LP
05/09/1989
Live4:42The Roots Of SepulturaRoadrunner
8900-8
Album
CD
19/11/1996
Live4:36Under A Pale Grey SkyRoadrunner
RR 8436-2
Album
CD
23/09/2002
5:10The Complete Max Cavalera Collection 1987-1996Roadrunner
1686176152
Album
CD
29/03/2013
5:10The Roadrunner Albums: 1985-1996Rhino
8122794403
Album
CD
27/01/2017

Sepultura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roots Bloody Roots09/03/1996354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arise27/04/1991685
Chaos A.D.23/10/19932133
Roots09/03/1996626
Against17/10/1998762
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

210392
******
CLASSIC!!

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?