Selena Gomez & The Scene - When The Sun Goes Down

Cover Selena Gomez & The Scene - When The Sun Goes Down
Cover
Cover Selena Gomez & The Scene - When The Sun Goes Down
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 11
de  Piek: 18 / Weken: 11
at  Piek: 11 / Weken: 11
fr  Piek: 47 / Weken: 20
be  Piek: 6 / Weken: 49 (V)
  Piek: 26 / Weken: 20 (W)
no  Piek: 6 / Weken: 20
dk  Piek: 22 / Weken: 10
it  Piek: 10 / Weken: 12
es  Piek: 2 / Weken: 29
pt  Piek: 10 / Weken: 7
au  Piek: 14 / Weken: 7
nz  Piek: 8 / Weken: 13
mx  Piek: 6 / Weken: 24

Tracks

24/06/2011
CD Hollywood D001374302 (UMG) / EAN 0050087241735
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love You Like A Love Song
  3:08
2.Bang Bang Bang
  3:15
3.Who Says
  3:15
4.Selena Gomez & The Scene feat. Pixie Lott - We Own The Night
  3:47
5.Hit The Lights
  3:15
6.Whiplash
  3:39
7.When The Sun Goes Down
  3:16
8.My Dilemma
  3:09
9.That's More Like It
  3:08
10.Outlaw
  3:21
11.Middle Of Nowhere
  3:26
12.Dices [Who Says - Spanish Version]
  3:15
   

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Code17/03/2012442
 

Selena Gomez   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017816
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Tibooz
******
Ik zal dit album zeker kopen! Hopelijk top 10! :)

EDIT:

Zeer goed album! Het album zit vol met hits! Ik raad het zeker aan. Tot nu toe is het Selena's beste album in mijn ogen! Kopen, zou ik zeggen! :)
Laatst gewijzigd: 24/06/2011 14:23

bsb745
******
really awesome album, very nice :)!
Laatst gewijzigd: 30/11/2011 12:45

bjorn614
*
Ik vind haar echt zo slecht

alleyt1989
******
a very pleasant album, i feel that selena is able to balance maturity and naivety/vulnerability well in her music, without sounding like a washed up skank. i will review each track at some point of next week.

gherkin
*
Wie ben je, Selena Gomez? Ik weet dat je voor Disney Channel werkte en dat je albums maakt die nog redelijk scoren. Maar eerlijk gezegd, wie is de zangeres Selena Gomez? Ik hoor ze niet, ik hoor alleen maar een meisje dat helemaal braafjes in de lijn van veel betere en leukere voorbeelden wandelt. Komaan meisje, krijg die eigen smoel.

Patrick3
*****
Mooi album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?