Selena Gomez & The Scene - That's More Like It

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08When The Sun Goes DownHollywood
D001374302
Album
CD
24/06/2011

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Code17/03/2012442
 

Selena Gomez   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Sebastiaanmember
****
Redelijk nummer. Een krappe 4 sterren.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Als ik het goed hoor, zit er een ouderwets sample uit de jaren '80 in ??? Maar ik vind dit plaatje uit de zomer van 2011, tegenover de vele shit die er hedendaags in de hitlijsten staan, helemaal niet verkeerd hoor !!! Daarom waardeer ik dit plaatje door: "Selena Gomez & The Scene", ook met een dikke voldoende ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?