Selena Gomez & The Scene - Round & Round

Cover Selena Gomez & The Scene - Round & Round
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 52 / Weken: 4
at  Piek: 62 / Weken: 3
be  Tip (V)

Tracks

05/07/2010
Promo - CD-Single Hollywood - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Round & Round
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Round & Round [Promo]Hollywood
-
Single
CD-Single
05/07/2010
3:06A Year Without RainHollywood
D000690102
Album
CD
17/09/2010
3:06A Year Without Rain [Deluxe Edition]Hollywood
D000690300
Album
CD
17/09/2010
Dauve Audé Radio Remix3:33A Year Without Rain [Deluxe Edition]Hollywood
D000690300
Album
CD
17/09/2010
3:06The Dome Vol. 56Polystar
06007 5331927
Compilatie
CD
03/12/2010
»» alles tonen

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Code17/03/2012442
 

Selena Gomez   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.52 (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

jeankeL
***
dan klonk naturally mij toch een pak beter in de oren ...

Cheetah
***
Kan mij voorlopig nog niet bekoren

BeansterBarnes
**
It's got nothing on "Naturally".

alleyt1989
****
this tracj is certainly a grower. i like the darker sound of selena as opposed to many of the other disney spawn

Tibooz
*****
In het begin kon het me nog niet bekoren.
Maar na een paar keer er naar te luisteren vind ik dit liedje top. Niet haar beste, maar het kan er mee door!!

gherkin
*
Een typisch Disneyproduct: nog voor het het ene oor in is is het andere oor al weer uit.

welpke
*****
Ze blijft goede platen maken, doe zo voort meisje! Schitterende opvolger!

Snormobiel Beusichem
**
▒ Mager dansplaatje uit de zomer van 2010 door "Selena Gomez & The Scene" !!! Niets bijzonders, niets opwekkends ☺!!!

Chris A
****
good track,on par with naturally

Mykl_77
*****
I'd say it's a little better than Naturally, but the follow up to this is even better.

bsb745
******
Again, amazing
Personal charts: #1 (2)

coolrandom101
*****
Agree with bsb, an amazing track.

timfoxxy
****
I do like this, it didnt make my Top 10 for some reason...

Blazevic
*****
De beste van Selena, voor mij toch ;)

Hijinx
***
Average track.

pizzaboy95
****
niet slecht
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?