Selena Gomez & The Scene - Kiss & Tell

Cover Selena Gomez & The Scene - Kiss & Tell
Cover
Cover Selena Gomez & The Scene - Kiss & Tell
Cover
Cover Selena Gomez & The Scene - Kiss & Tell
Cover

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/04/2010 (Positie 87)
Laatste week notering:08/05/2010 (Positie 87)
Piekpositie:87 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14037 (35 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 36 / Weken: 13
de  Piek: 19 / Weken: 14
at  Piek: 4 / Weken: 18
fr  Piek: 24 / Weken: 17
nl  Piek: 87 / Weken: 4
be  Piek: 22 / Weken: 43 (V)
  Piek: 26 / Weken: 21 (W)
no  Piek: 38 / Weken: 1
it  Piek: 33 / Weken: 7
es  Piek: 2 / Weken: 28
gr  Piek: 2 / Weken: 8
nz  Piek: 21 / Weken: 4
mx  Piek: 20 / Weken: 42

Tracks

26/03/2010
CD Hollywood D000575702 (UMG) / EAN 0050087161415
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kiss & Tell
  3:17
2.I Won't Apologize
  3:06
3.Falling Down
  3:04
4.I Promise You
  3:20
5.Crush
  3:19
6.Naturally
  3:22
7.The Way I Loved You
  3:33
8.More
  3:30
9.As A Blonde
  2:47
10.I Don't Miss You At All
  3:40
11.Stop & Erase
  2:52
12.I Got U
  3:34
13.Tell Me Something I Don't Know
  2:55
14.Naturally (Dave Audé Radio Mix) [Bonus Track]
  4:01
   

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Code17/03/2012442
 

Selena Gomez   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Back To You19/05/201855
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.56 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Tibooz
******
Goed album!

ericwyns
***
Dit album bevat niet echt mijn lievelngsmuziek, maar er zal zeker een (jong) publiek voor bestaan. De hitsingel "Naturally" vind ik uiteindelijk nog het beste nummer op het album, zeker de afsluitende "Dave Aude Radio Mix" vind ik zeer geslaagd.
Totaalscore album: 3+

1. Kiss & Tell: 3
2. I Won't Apologize: 4
3. Falling Down: 3+
4. I Promise You: 4
5. Crush: 3+
6. Naturally: 5
7. The Way I Loved You: 4
8. More: 4
9. As A Blonde: 3
10. I Don't Miss You At All: 4
11. Stop & Erase: 3+
12. I Got U: 4
13. Tell Me Something I Don't Know: 3+
14. Naturally (Dave Audé Radio Mix): 5

alleyt1989
****
Pretty decent album with only a few proper letdowns. Unfortunately this didn't have the single power that many of her other albums had. I love Naturally and I Don't Miss You At All, but the rest is either in the middle or annoying, like More and As A Blonde. But all up it's pretty decent. 3.6/6

muzieklover
*
Bijna geen een lied die ik leuk vind.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?