Sandy Coast - Summertrain

Cover Sandy Coast - Summertrain
7" Single
Polydor 2050 187
Cover Sandy Coast - Summertrain
Cover

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Ron Westerbeek
Producer:Jaap Eggermont
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/07/1972 (Positie 24)
Laatste week notering:12/08/1972 (Positie 22)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6968 (601 Punten)
Single Tip:17/06/1972 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 7
be  Piek: 20 / Weken: 4 (V)

Tracks

1972
7" Single Polydor 2050 187
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summertrain
  3:30
2.The Place Near The Sea
3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30SummertrainPolydor
2050 187
Single
7" Single
1972
3:30Superstarshine Vol. 12Polydor
2419 032
Album
LP
1972
3:30Greatest HitsPolydor
2426 027
Album
LP
1975
3:22The SinglesBR
BX 504-2
Album
CD
01/12/1995
3:29De grootste Nederlandse pophitsMagic
180500-2
Compilatie
CD
22/05/2009
»» alles tonen

Sandy Coast   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See Your Face Again25/05/1968115
Capital Punishment01/03/1969113
Hans Brinker Symphony (Holland)23/01/197156
True Love That's A Wonder20/03/1971211
Just A Friend04/09/197195
Summertrain01/07/197277
Blackboard Jungle Lady14/04/1973243
The Eyes Of Jenny14/02/19811510
Hollywood07/11/1981491
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Golden Years Of Dutch Pop Music04/04/2015811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/05/2008 10:28
Snormobiel Beusichem
****
▒ Goede plaat uit juni 1972 van de Voorburgse beatgroep "Sandy Coast" !!! "Hans Vermeulen" en zijn makkers hadden er in juli & augustus 1972 een aardige Top 10 hit mee !!! Ruim 4 sterren !!! (NL Top 40: 8 wk / # 6) ☺!!!

aburex
****
Goed nummertje van deze Nederlandse groep. Heb er eigenlijk maar 1 plaat van

Percussionata
****
8 weken Top 40 #6 / 188 punten

Laatst gewijzigd: 22/02/2012 12:55
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?