Sandra van Nieuwland - Always Alone

Cover Sandra van Nieuwland - Always Alone
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/11/2013 (Positie 61)
Laatste week notering:23/11/2013 (Positie 94)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:21527 (47 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 2

Sandra van Nieuwland   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More01/09/2012127
Keep Your Head Up24/11/2012113
Beggin'01/12/2012110
New Age08/12/201219
Venus22/12/201216
Hunter10/08/20131414
Always Alone16/11/2013612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
And More29/12/2012161
Banging On The Doors Of Love30/11/2013620
Breaking New Ground05/12/2015293
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
****
Ik blijf haar stem heel erg mooi vinden. Dat is dan ook de reden dat ik dit een mooi nummer vind. Het nummer zelf is eigenlijk maar gewoontjes.

Mark1984
***
geen bijzonder nummer,geloof niet dat dit erg gaat scoren

Patrick3
******
Prachtige single. Hopelijk volgt nu ook de doorbraak in Vlaanderen.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een leuk en lekker vier sterren nummerke uit begin november 2013 door de 36 jarige blonde Nederlandse zangeres: "Sandra van Nieuwland" !!! Voorloper van haar tweede studioalbum: "Banging On The Doors Of Love", dat binnenkort verschijnt ☺!!!

gherkin
**
Nog maar eens een bewijs dat goede stemmen ook goede nummers nodig hebben, want dit is gewoon te magertjes.

Sebastiaanmember
***
Wel erg matig.

DeejayDave
*****
Ik ga gewoon weer voor een dikke voldoende. Van Nieuwland blijft een aanwinst voor de Nederlandse popscene.

Danny100
**
Erg jammer dat een vrouw met zoveel talent en een prachtige stem zo'n liedje moet zingen. Nee, dit is het niet.

ErikH
**
Ben het eens met Danny. Een duf nummer.

RV
***
Ik vind dit weer een heel stuk minder dan 'Hunter', vooral omdat haar stem op dit nummer ook weer wat irritanter overkomt. Daarnaast is dit niet zo'n goede en catchy song als het eerder vermelde 'Hunter'. Bovendien vind ik het pianodeuntje maar een rip-off van 'Forever Not Yours' van A-ha uit 2000. Of ligt dat nou aan mij?

willem57
****
Zeker een stap terug in vergelijking met Sandra's 'Hunter', maar ook 'Always Alone' is weer een prima nummer. Ik kan Sandra's eigen stijl daarnaast ook goed hebben. Om nu al te spreken van een aanwinst is wat vroeg, maar Sandra heeft haar eigen stempel in ieder geval op de muziek gedrukt!

Supersok
***
Het is best een aardig nummer, maar vergelijken met 'Hunter' toch iets te gewoontjes om een ruime voldoende te krijgen.

Leltsjebeltsje
***
Erg matig, ja. Saai, maar toch ook weer aardig. Haar stem klinkt bovendien irritanter dan op de (veel betere) voorganger.

Rootje
**
Matig. Zo is wel duidelijk dat ze haar successen aan overdreven marketing van The Voice te danken heeft. Maar haar eigen materiaal is dus niet goed genoeg om te scoren
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?