Sander van Doorn - Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)

Cover Sander van Doorn - Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)
12" Maxi
Doorn DOORN032
CD-Single
Mostiko 23 23247-0 (be)
CD-Single
Doorn DOORNCDS004

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Sander Van Doorn
Producer:Sander Van Doorn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2010 (Positie 25)
Laatste week notering:29/05/2010 (Positie 96)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7746 (547 Punten)
Dance:03/04/2010 / Piek: 2 / Weken: 13
Download:03/04/2010 / Piek: 23 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 9
be  Tip (V)

Tracks

22/03/2010
12" Maxi Doorn DOORN032
Toon detailsAlles beluisteren
1.Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) (Original Mix)
  
2.Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) (Sean Truby Remix)
   
26/04/2010
Promo - CD-Single Mostiko 23 23247-0 (CNR) [be] / EAN 8714221055214
2010
CD-Single Doorn DOORNCDS004
Toon detailsAlles beluisteren
1.Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) (Radio Edit)
  3:09
2.Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) (Original Mix)
  7:37
3.Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) (Sean Truby Rmx)
  7:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Original MixRenegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)Doorn
DOORN032
Single
12" Maxi
22/03/2010
Sean Truby RemixRenegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)Doorn
DOORN032
Single
12" Maxi
22/03/2010
3:10Single Top 100 - Volume 435 [Promo]Buma
COLON 435
Compilatie
CD
09/04/2010
Radio Edit3:09Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) [Promo]Mostiko
23 23247-0
Single
CD-Single
26/04/2010
Original Mix7:37Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010) [Promo]Mostiko
23 23247-0
Single
CD-Single
26/04/2010
»» alles tonen

Sander van Doorn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grasshopper10/03/2007653
By Any Demand (Sander van Doorn feat. MC Pryme)23/06/20072010
Riff06/10/20072410
Apple02/08/2008347
Close My Eyes (Sander van Doorn vs. Robbie Williams)07/02/2009710
Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)03/04/2010219
Love Is Darkness (Sander van Doorn feat. Carol Lee)12/02/2011852
Koko02/07/20111010
Chasin'12/05/2012674
Nothing Inside (Sander van Doorn & Mayaeni)04/08/20122911
Gold Skies (Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS feat. Aleesia)02/08/2014944
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eleve1124/09/2011623
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
**
Vervelende en eentonige dancetrack van Sander van Doorn. Flop!

Snormobiel Beusichem
****
▒ De "Trance Energy 2010 Anthem" wat op 3 april 2010 in Utrecht gehouden wordt in de Jaarbeurs !!! Apart en best geinig !!! "Prepare To Dance" ☺!!!

RV
*****
Het zal vast wel geen potten of pannen breken in de charts, maar dat neemt niet weg dat het een lekker nummertje is. Zoals Snorrie hierboven al zei: prepare to dance!
Laatst gewijzigd: 07/04/2010 20:42

super50hmtv
*****
Vond er eerst niet zo veel aan, maar is toch wel een lekker nummer dit!

gherkin
*****
Zelfs als het in de charts niet scoort zal het dat wel doen in de clubs.

LLonden
*****
Super lekker nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?