Sam Cooke & Percy Sledge - Soul Fever

Cover Sam Cooke & Percy Sledge - Soul Fever
CD
Ariola Express 297 001

Album

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Percy Sledge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When A Man Loves A Woman18/06/19661014
Take Time To Know Her18/05/196877
My Special Prayer13/09/1969127
Silent Night20/12/1969106
True Love Travels On A Gravel Road21/02/1970163
I'll Be Your Everything06/12/1975272
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When A Man Loves.....25/10/1980217
 

Sam Cooke   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Only Sixteen03/10/1959129
Wonderful World03/05/1986110
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Man And His Music03/05/1986712
Wonderful World: The Best Of Sam Cooke24/05/1986316
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?