Salt-N-Pepa feat. E.U. - Shake Your Thang

Cover Salt-N-Pepa feat. E.U. - Shake Your Thang
7" Single
London 886 329-7 (nl)
Cover Salt-N-Pepa feat. E.U. - Shake Your Thang
Cover

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:O'Kelly Isley
Ronald Isley
Rudolph Isley
Producer:Hurby Azor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/07/1988 (Positie 61)
Laatste week notering:22/10/1988 (Positie 96)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3700 (893 Punten)
In de landen:
de  Piek: 29 / Weken: 14
nl  Piek: 9 / Weken: 13
be  Piek: 9 / Weken: 7 (V)
au  Piek: 47 / Weken: 1

Tracks

01/08/1988
7" Single London 886 329-7 (EMI) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shake Your Thang
3:59
2.Salt-N-Pepa - Spinderella's Not A Fella (But A Girl D.J.)
4:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Shake Your ThangLondon
886 329-7
Single
7" Single
01/08/1988
A Salt With A Deadly PepaNext Plateau
828 102-2
Album
CD
1988
3:59High Life - SuperhitmachinePolystar
840 005-1
Compilatie
LP
1988
4:03Erotic Dance HitsPolyphon
840 672-1
Compilatie
LP
1989
The Greatest HitsNext Plateau / ffrr
82829.1
Album
10" LP
01/09/1991
»» alles tonen

Salt 'N' Pepa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It (Salt-N-Pepa)04/06/1988119
Shake Your Thang (Salt-N-Pepa feat. E.U.)30/07/1988913
Twist And Shout (Salt-N-Pepa)12/11/1988514
Expression28/04/1990766
Crazy 4 U (Sybil & Salt 'N' Pepa)19/05/1990308
Let's Talk About Sex! (Salt-N-Pepa)05/10/1991118
You Showed Me14/12/1991513
Do You Want Me21/03/19921611
Start Me Up24/10/1992238
Shoop16/10/1993196
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
None Of Your Business03/12/1994403
Champagne22/02/1997697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Salt With A Deadly Pepa (Salt-N-Pepa)13/08/1988217
Blacks' Magic28/04/1990655
The Greatest Hits02/11/19912027
Very Necessary04/06/1994666
 

E.U.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shake Your Thang (Salt-N-Pepa feat. E.U.)30/07/1988913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.41 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/01/2006 15:27
Snormobiel Beusichem
***
Auch ein swache Platte von Salt 'N' Pepa aus August 1988 !!! Die Platte stand 7 Wochen (Platz # 8) in die Holländische Top 40 von 1988 !!! Abgerundet nach oben: 3 Sterrn !!!

Topbart
****
2e single van Salt-N-Pepa.

bluezombie
**
Not for me.

Patrick7781
*
Net zo goed als z'n voorganger.

BeansterBarnes
***
Very average.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?