Salt-N-Pepa - Twist And Shout

Cover Salt-N-Pepa - Twist And Shout
7" Single
Next Plateau / FFRR 886 408-7

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Bert Russell
Phil Medley
Producer:Hurby Azor
Coverversie van:The Top Notes - Twist And Shout
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/1988 (Positie 98)
Laatste week notering:18/02/1989 (Positie 87)
Piekpositie:5 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3359 (951 Punten)
In de landen:
de  Piek: 37 / Weken: 8
nl  Piek: 5 / Weken: 14
be  Piek: 11 / Weken: 9 (V)

Tracks

1988
7" Single Next Plateau / FFRR 886 408-7 / EAN 0042288640875
Toon detailsAlles beluisteren
1.Twist And Shout
  3:48
2.Salt 'N' Pepa - Get Up Everybody (Radio Version)
3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:54A Salt With A Deadly PepaNext Plateau / London
828 102-2
Album
CD
26/07/1988
3:48Now That's What I Call Music! 13Virgin
CDNOW13 / 7915702
Compilatie
CD
21/11/1988
3:48Twist And ShoutNext Plateau / FFRR
886 408-7
Single
7" Single
1988
3:45Alf's Super HitparadePolystar
840 098-2
Compilatie
CD
1989
3:48Alf's Super HitparadePolystar
840 098-1
Compilatie
LP
1989
»» alles tonen

Salt 'N' Pepa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It (Salt-N-Pepa)04/06/1988119
Shake Your Thang (Salt-N-Pepa feat. E.U.)30/07/1988913
Twist And Shout (Salt-N-Pepa)12/11/1988514
Expression28/04/1990766
Crazy 4 U (Sybil & Salt 'N' Pepa)19/05/1990308
Let's Talk About Sex! (Salt-N-Pepa)05/10/1991118
You Showed Me14/12/1991513
Do You Want Me21/03/19921611
Start Me Up24/10/1992238
Shoop16/10/1993196
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
None Of Your Business03/12/1994403
Champagne22/02/1997697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Salt With A Deadly Pepa (Salt-N-Pepa)13/08/1988217
Blacks' Magic28/04/1990655
The Greatest Hits02/11/19912027
Very Necessary04/06/1994666
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.37 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/01/2006 15:19
Snormobiel Beusichem
***
Swache Platte aus November 1988 !!! Schnell vergessen !!!

Topbart
***
3e hit van Salt-N-Pepa. Destijds vond ik deze plaat super, nu na 21 jaar wat minder

Patrick7781
*****
Gek genoeg vind ik deze cover, overladen met bass, lekker klinken. Deze plaat vormt voor mij dan ook het enige hoogtepunt van deze dames.
Laatst gewijzigd: 03/05/2012 11:21
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?