Salt-N-Pepa - Push It

Cover Salt-N-Pepa - Push It
7" Single
Metronome 886 270-7 (usa)

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Hurby Azor
Producer:Hurby Azor
Gecoverd door:Salt 'N' Pepa (Push It (Again))
Glee Cast
Crazy Frog
Kidz-DJ (Zout en peper)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/1988 (Positie 94)
Laatste week notering:08/10/1988 (Positie 68)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1136 (1484 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 9
de  Piek: 9 / Weken: 31
at  Piek: 9 / Weken: 16
nl  Piek: 1 / Weken: 19
be  Piek: 1 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 2 / Weken: 8
no  Piek: 4 / Weken: 7
au  Piek: 3 / Weken: 23
nz  Piek: 4 / Weken: 14

Tracks

08/09/1986
7" Single Metronome 886 270-7 (EMI) [us] / EAN 0042288627074
Toon detailsAlles beluisteren
1.Push It (US Remix)
  3:30
2.Salt 'N' Pepa - I Am Down
4:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
US Remix3:30Push ItMetronome
886 270-7
Single
7" Single
08/09/1986
3:29Now That's What I Call Music! 12Virgin
CDNOW12 / 7908872
Compilatie
CD
11/07/1988
US Remix3:3088 The WinnersWEA
1.2
Compilatie
CD
1988
A Salt With A Deadly PepaNext Plateau
828 102-2
Album
CD
1988
Full Length Remix4:17Club Mix '88Polystar
816 904-2
Compilatie
CD
1988
»» alles tonen

Salt 'N' Pepa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It (Salt-N-Pepa)04/06/1988119
Shake Your Thang (Salt-N-Pepa feat. E.U.)30/07/1988913
Twist And Shout (Salt-N-Pepa)12/11/1988514
Expression28/04/1990766
Crazy 4 U (Sybil & Salt 'N' Pepa)19/05/1990308
Let's Talk About Sex! (Salt-N-Pepa)05/10/1991118
You Showed Me14/12/1991513
Do You Want Me21/03/19921611
Start Me Up24/10/1992238
Shoop16/10/1993196
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
None Of Your Business03/12/1994403
Champagne22/02/1997697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Salt With A Deadly Pepa (Salt-N-Pepa)13/08/1988217
Blacks' Magic28/04/1990655
The Greatest Hits02/11/19912027
Very Necessary04/06/1994666
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 150)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 13:17
valhalla
******
this one hit us like a wall
09/01/2006 22:58
Snormobiel Beusichem
****
Eine ø # 1 Platte von Salt 'N' Papa aus Juni 1988 !!! Sie standen mit "Push It", 14 Wochen lang in die Holländische Top 40 von 1988 !!! Nicht slecht !!!
13/12/2006 17:10
okii
*****
hip hop klassiker

BeansterBarnes
****
Cool 80's track, prefer there 90's stuff though.

Topbart
*****
De eerste paar keren dat ik dit nr hoorde, moest ik er niets van weten maar na verloop van tijd begon ik het toch steeds leuker te vinden.

antonnalan
*
Horrible. MAKE IT STOP!!!

zadranin
*****
Ahh...PUSH IT :D


bluezombie
****
Pretty cool, but they did have some better stuff.

irelander
****
Okay song, gets on my nerves though.

alleyt1989
******
this is a classic, one of the best rap songs ever!!!!! lol and for some reason it's one of the easiest rap songs on singstar too

Hijinx
****
Way too much fun, cool track.

musikmannen
****
Ok

rien100
*
Niet om aan te horen

Patrick7781
*
Een van de grootste dieptepunten ooit in de historie van de Nederlandse Hitparades, deze uiterst zwakke plaat kende in de zomer van 1988 heus een nummer 1 notering !!!!! ????

How Low Can You Go...

MitchellNineSeven
******
Pumping freestyle track.

ericwyns
**
"Push It" was in 1988 in Vlaanderen een nummer 1-hit voor "Salt-N-Pepa". Heb het persoonlijk altijd een vrij irritant nummer gevonden.

gherkin
****
Het woord klassieker mogen we nu toch bovenhalen. Persoonlijk vind ik dat wel iets te veel eer voor wat het voorstelt, al is het best wel aanstekelijk.

naamloos
**
Met 2 sterren meer dan voldoende beloond.

Ostorm
******
Now this is what I call music!

matty d
*****
5 stars

nymph
*****
Great!

LIFTER500
*
Horrible overrated shit.

brokenrecords
*****
dis ma jam right here bobsled
Laatst gewijzigd: 08/07/2014 17:07

timothy444
****
Some of the parts in this song are questionable but other than that annoyance, it's quite good.

Zacco333
****
Umm... well I suppose it's good. Can get annoying though.

Jeroen68
*
poessie poessie. niet zo heel goed.

BingTheKing
***
zeer gedateerde plaat die ik liever niet meer wens te horen, een magere 3

Bearcat
*****
Apart nummer destijds
Kan het nog steeds goed horen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?