Sabrina Starke - Do For Love

Cover Sabrina Starke - Do For Love
CD-Single
Star-K SKR 2008001 (be,nl)
Cover Sabrina Starke - Do For Love
Cover
Cover Sabrina Starke - Do For Love
CD-Single
Star-K SKR 2008001 (be,nl)

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Sabrina Starke
Robert Pronk
Producer:Beat Royalty
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/08/2008 (Positie 85)
Laatste week notering:13/12/2008 (Positie 88)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:4916 (760 Punten)
3FM Mega:25/10/2008 / Piek: 12 / Weken: 7
Download:27/09/2008 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 15

Tracks

11/07/2008
CD-Single Star-K SKR 2008001 [be,nl] / EAN 8717624740121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do For Love (Radio Version)
  3:32
2.Do For Love (Instrumental Version)
  3:32
Extras:
Do For Love (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Version3:32Do For LoveStar-K
SKR 2008001
Single
CD-Single
11/07/2008
Instrumental Version3:32Do For LoveStar-K
SKR 2008001
Single
CD-Single
11/07/2008
3:31Yellow Brick RoadStar-K / Blue Note
2676162
Album
CD
01/09/2008
3:31Yellow Brick Road [Limited]Star-K / Blue Note
9670612
Album
CD
08/06/2009
3:30Komen etenEMI
3086682
Compilatie
CD
26/10/2009
»» alles tonen

Sabrina Starke   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Do For Love23/08/20081015
A Woman's Gonna Try13/06/2009187
Home Is You30/01/2010821
Sunny Days23/10/2010721
Meer kan het niet zijn (Bløf + Sabrina Starke)12/11/20113217
Backseat Driver13/10/2012454
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yellow Brick Road04/10/2008952
Bags & Suitcases23/10/2010716
Outside The Box09/06/2012285
Lean On Me - The Songs Of Bill Withers (Sabrina Starke With Metropole Orkest)11/05/201385
Sabrina Starke03/10/2015205
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkere jazz-, r&b, soul- en folkplaat van de 29 jarige Rotterdamse zangeres "Sabrina Starke" uit de zomer van 2008 !!! De in Paramaribo geboren zangeres won eind 2007 nog de prestigieuze "VSB fonds Music Matters Award" en is daarom dit jaar muziekambassadeur van Rotterdam !!! Eind september 2008 komt haar album uit, met daarop deze Single "Do For Love" !!! Sinds 2005 zingt "Sabrina" overigens solo voorheen was zij ook member van de gelegenheidsband "Mighty 8" !!! Vanaf het begin had ze alleen nog haar akoestische gitaar !!! Sinds kort heeft ze zelfs haar eigen band en staat ze eind september / begin oktober 2008 op haar releaseparty in "WATT" (voorheen "Nighttown") Rotterdam en "Paradiso", Amsterdam !!! Vanmij dik 5 sterren ☺!!!

tdejong
******
Wow, what a wonderful song. All the pieces of the puzzle are there...and they fit! This song just makes me drift away. India.Arie would be mighty proud if this song would be on one of her albums...
Laatst gewijzigd: 29/08/2008 12:59

DeejayDave
*****
Wauw.

keestelpro
***
Sound is heel classic en herkenbaar
Compositie is onvoorspelbaar en rommelig. Maar dat kan soms ook de trigger voor een hit zijn. Toch hou ik het op een flop!

Benny Rees Music Management ''bennyrees.com''
******
Sabrina Starke een geweldig vocaal artiest en ook een mooie verschijning, waar te soft mee word omgegaan en bijna verplicht word om achter het Tulpklomp gehalte aan te blijven lopen. Nederland weer? We hebben deze artiest en geef het een internationale allure met veel meer bling bling gehalte. Sabrina! Laat je beter adviseren er is meer uit jou te halen, maar durf. En ook internationaal. Maak tevens een betere clip en niet alleen op Nederland gericht. Nederland is te klein voor jou. En het kringetje tv stations te smal.

Eén eerder Duits review uit 2008 klopt wel en beetje en schreef(zie boven). ''Alle Puzzlestückchen sind da, aber irgendwie passen sie nicht''.

Dan maar beter één top cd single en één spetterende top clip, dan veel liedjes op de cd die niet op elkaar afgestemd blijken te zijn en je later opbreken. Vulling is niet belangrijk. TV aandacht is er genoeg, maar laat ze meer zien. JIJ Ja en niet alleen je band en jij. JIJ! Want daar zit meer in! Zet je volledig in voor één commercieel product en laat het uit elkaar spatten. Met de hoop dat jij of je muzikale omgeving dit leest natuurlijk? Bewaar het uitbrengen van soul ballads voor later en geef je soul een toekomstig tintje. Spetteren en laat de vonken er van af vliegen! Ook hier in Nederland.
Nederland, waar je bijna geen echte artiest mag zijn. Jij kan ook zoals Gaga en Pink schitteren schitteren. Maar je omgeving moet daar wel in mee willen gaan, zowel creatief als financieel.

Benny Rees

tigerlover
***
kan er mee door
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?