Rowwen Hze - De Peel in brand

Cover Rowwen Hèze - De Peel in brand
CD-Maxi
hkm 42455

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Jack Poels
Producer:Arno Guveau
Tren van Enckevort
Gecoverd door:Heideroosjes
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2005 (Positie 21)
Laatste week notering:28/01/2006 (Positie 67)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4011 (854 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 13 / Weken: 12

Tracks

07/11/2005
CD-Maxi hkm 42455 (CNR) / EAN 5411704424552
Toon detailsAlles beluisteren
1.De Peel in brand
3:07
2.November (Theaterversie Live opgenomen in De Oranjerie te Roermond, februari 2005)
5:06
3.Limburg (Feesttentversie Live opgenomen tijdens het Pisart Festival te Eijsden, September 2005)
5:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Henk is enne lollige venthkm
145 995-7
Single
7" Single
1991
3:07De Peel in brandhkm
42455
Single
CD-Maxi
07/11/2005

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/11/2005 15:12
Snormobiel Beusichem
****
Schöne neue Platte von Rowwen Hèze aus November 2005 !!! Diesem Band aus Limburg (NL) besteht heut zu Tage Jahr 20 Jahre !!! Wird leider kein grossen Hit in Holland. Neu rein in die Holländische Top 40 von 17 December 2005 !!!
Laatst gewijzigd: 15/12/2005 18:29
13/01/2006 04:13
Richard (NL)
******
Great song.

Topbart
******
Een van hun allerbeste nummers!!!!

DeejayDave
******
Fantastische single van Rowwen Hèze. Een dialectplaat die zelfs doordrong tot in mijn persoonlijke lijst. (#24 / 11 weken)

Patrick7781
*****
Zeer aardig.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?