Rowwen Hze - Bestel mar

Cover Rowwen Hèze - Bestel mar
CD-Single
hkm 146.056-3
Cover Rowwen Hèze - Bestel mar
7" Single
Paluda SPE 881 250 (nl)

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Jack Poels
Anselma
Cesar Suedan Manzur
Producer:Boudewijn de Groot
Coverversie van:Los Lobos - Anselma
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/01/1992 (Positie 85)
Laatste week notering:11/04/1992 (Positie 92)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3290 (950 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 15

Tracks

1989
7" Single Paluda SPE 881 250 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bestel mar
  
2.Blieve loepe
   
1991
CD-Single hkm 146.056-3
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bestel mar
  3:04
2.D'n harde weg
4:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Bestel marPaluda
SPE 881 250
Single
7" Single
1989
3:04Bestel marhkm
146.056-3
Single
CD-Single
1991
3:0450 jaar Nederpop [Box]USM
531 024-8
Compilatie
CD
26/09/2008
3:05Dromen... zijn bedrog - De originele hits uit 50 jaar NederpopTabtoo
22 230552
Compilatie
CD
12/02/2010
3:03Het gevoel van de Top 2000 - Editie 2014USM
535 378-7
Compilatie
CD
21/11/2014

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.82 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/06/2005 16:53
Snormobiel Beusichem
******
▓ Een Super klassieker !!! En weer waren ze tezien (ik dacht 10e keer) in Beusichem, 24-06-2005 (Betuwe Spektakel) en ook nu was het optreden weer spetterend en super !!! Ze behoren tot één van Neerlands beste Live bands en dan ook nog in de "Limburgse taal" !!!

▓ Wederom tezien op 23-06-2006 in Beusichem !!!

Laatst gewijzigd: 14/06/2006 19:21
07/07/2005 23:25
Richard (NL)
******
One beer please, what a great song.

Topbart
*****
De eerste kennismaking van Nederland met Rowwen Heze. Tof dat ze na 16 jaar nog altijd razend populair zijn. Hoewel ik wel vind dat ZIJ de verkoopcijfers verdienen die bijvoorbeeld Blöf heeft. Limburg rules!!!!!!!

DeejayDave
*****
Doet het altijd goed op feestjes. Doe mij ook maar een lekker koud pilsje.

naamloos
****
De bekendste en 1e echte kennismaking met de groep. Goed voor 4 sterren.

LUVSTUFF
******
TOPPPIE!

laxus
*****
een van de weinige platen van rowwen heze die ik goed vind

Patrick7781
***
Matig.
Laatst gewijzigd: 24/04/2012 14:45
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?