Rinus Werrens - Door de nacht

Cover Rinus Werrens - Door de nacht
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2013 (Positie 83)
Laatste week notering:13/07/2013 (Positie 94)
Piekpositie:71 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:20594 (55 Punten)
Radio NL:29/06/2013 / Piek: 21 / Weken: 1
Oranje Top 30:29/06/2013 / Piek: 11 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 71 / Weken: 3

Rinus Werrens   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kun jij me zeggen02/04/2011922
Kom toch bij mij03/09/2011673
Maria28/04/2012564
Door de nacht29/06/2013713
Geef me liefde31/05/2014682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geef me liefde11/10/2014226
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Doodsaai en oninteressant Nederlandstalig plaatje van de 19 jarige Bredase zanger "Rinus Werrens" !!! Voorzien van een wat te goedkoop videoclipje !!! Néé, géén hoogvlieger ☺!!!

RV
****
Niet onaardig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?