Redbone - Fais-do

Cover Redbone - Fais-do
7" Single
Epic 8323
Cover Redbone - Fais-do
7" Single
Epic 8323

Charts

Binnenkomst:18/11/1972 (Positie 30)
Laatste week notering:20/01/1973 (Positie 30)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3985 (859 Punten)
Single Tip:07/10/1972 / Piek: 6 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 10

Tracks

30/08/1972
7" Single Epic 8323
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fais-do
2:36
2.Already Here (Brujo)
3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36Fais-doEpic
8323
Single
7" Single
30/08/1972
2:36Already HereEpic
KE 31598
Album
LP
10/1972
1:5220 Rock SuperhitsColumbia
1P 6032
Compilatie
LP
1973
3:25The Best OfEpic
EPC 65678
Album
LP
1973
2:35Come And Get Your Redbone - The Best Of RedboneEpic
KEG 33456
Album
LP
1975
»» alles tonen

Redbone   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maggie30/01/1971139
The Witch Queen Of New Orleans23/10/1971513
Fais-do18/11/1972610
We Were All Wounded At Wounded Knee26/05/1973113
Wovoka20/10/197336
Come And Get Your Love02/03/1974213
One More Time05/10/1974213
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of30/06/1973211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/05/2008 21:46
Snormobiel Beusichem
****
▒ Goede en leuke plaat van "Redbone" uit begin november 1972 (Holland) !!! Het was zelfs een grote hit in de Nederlandse hitlijsten voor de formatie eind 1972 / begin 1973 !!! Dik 4 sterren !!! (NL Top 40: 11 wk / # 6) ☺!!!

naamloos
**
Een nummer dat na een aantal keren draaien gaat irriteren.
De titel wordt wel 100 keer gezongen.

Percussionata
****
11 weken Top 40 #6 / 266 punten
Weinig aansprekende tekst. Muziek vergoedt nog iets.
Laatst gewijzigd: 19/09/2011 12:42

Bearcat
****
Niets mis mee maar beduidend minder dan hun 2 grote hits
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?