Re-Play - Ala Day (ik leef alleen voor jou)

Cover Re-Play - Ala Day (ik leef alleen voor jou)
Cover

Charts

Binnenkomst:20/06/1998 (Positie 57)
Laatste week notering:03/10/1998 (Positie 92)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2750 (1031 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 13 / Weken: 16

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47De 100 beste Nederpop hitsUniversal TV
983 095-2
Compilatie
CD
24/06/2005

Re-Play   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik denk aan jou08/02/1997575
Kijk om je heen22/11/19972717
Ala Day (ik leef alleen voor jou)20/06/19981316
Kom terug10/10/1998826
Never nooit meer (Gordon & Re-Play)10/04/1999522
Kom dan maar bij mij28/10/2000566
Over03/02/2001646
Geloof (geef nooit op)28/07/2001901
Weet dat ik van je hou (Gordon & Re-Play)01/12/2001922
Niemand25/05/20022419
Zolang (Gordon & Re-Play)26/10/20021716
Ik zal er voor je zijn18/12/2004993
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Alles wat ik doe29/10/2005276
Wat ga je doen (sang y'o go du) (Re-Play feat. K-Liber4Life)18/03/2006465
Voelt zo goed15/07/2006535
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Re-Play01/08/1998814
Schaakmat25/11/20002636
Gordon & Re-Play (Gordon & Re-Play)30/11/2002426
Vroeger voorbij - 10 jaar Re-Play04/12/2004737
Op eigen benen18/03/2006434
Dancing The Night Away!28/04/2007731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/10/2006 20:38
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "Re-Play" uit eind juni 1998 !!! En ook weer een succes voor ze op vaderlandse bodem !!! Precies: 4 sterren !!! (NL Top 40: 10 wk / # 10) !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?