Racoon - Oceaan

Cover Racoon - Oceaan
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Wouter Van Belle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/11/2012 (Positie 32)
Laatste week notering:17/01/2015 (Positie 100)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:61
Positie aller tijden:63 (3355 Punten)
Download:10/11/2012 / Piek: 6 / Weken: 27
Radio NL:17/11/2012 / Piek: 2 / Weken: 23
Oranje Top 30:17/11/2012 / Piek: 1 / Weken: 40
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 61

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ De Nederlandse formatie "Racoon" heeft voor het eerst in de geschiedenis van de band een Nederlandstalig nummer opgenomen !!! Dit zeer mooie plaatje "Oceaan" is speciaal geschreven voor de film "Alles Is Familie", die op donderdag 22 november 2012 in de Nederlandse bioscopen gaat draaien !!! Een mooi uitstapje van de band vind ik ☺!!!

RV
*
Helemaal geen mooi uitstapje van deze band! 'Oceaan' is simpelweg gewoon bullshit. De makers van de film 'Alles is familie' hadden Bløf hiervoor moeten vragen, want de stem van Paskal Jakobsen past veel meer bij dit pratende gezang. Die raspende stem van Bart van der Weide is echt heel erg vervelend. Terug naar het Engelse repertoire, want dat past gewoon veel beter bij Racoon!

DeejayDave
******
Het is wennen. Je hoort dat Van der Weide niet gewend is om Nederlands te zingen, het heeft bijna een soort Engels accent. Toch vind ik dit een heel mooi nummer. Dat rauwe van Van der Weide vind ik juist heerlijk en zo is het toch een echte Racoon-plaat geworden.
Laatst gewijzigd: 13/01/2015 17:43

gherkin
***
Vind ik heel wat minder dan hun Engelstalig werk en dat komt niet alleen door de taal. Maar een onvoldoende verdienen deze fijne Noorderburen niet.

R-Daniel
*
prut zooi! een plaat als No Mercy zit er voor deze band niet meer in

Patrick3
*****
Héél mooi nummer.

Supersok
**
Ik sluit me aan bij RV! Dit is helemaal niks. Je hoort gewoon dat Bart niet gewend is om het Nederlands te zingen. Snel terug naar Engels mannen, maar gelukkig zijn ze zelf ook wel overtuigd van het feit dat Engels beter bij ze past.

LUVSTUFF
******
Ben het helemaal eens met deejaydave!!!!!

LLonden
****
Mooi nummer. 4+

calvinkleinboxers@hotmail.nl
***
Racoon in het hollands klinkt wel beetje maf, het nummer pakt me nog steeds niet, maar wel aardig...

naamloos
**
Ik hoor ze toch liever Engels zingen. Nederlands zingen is een vak en dat beheerst de groep (nog) niet.

willem1345
***
Ik heb dit nieuwe nummer van Racoon een tijdje op me in laten werken maar kan niet anders zeggen dat dit nummer me echt niks doet. Alle componenten voor een prachtige ballad zijn aanwezig maar nergens beklijft het echt. Hopelijk een eenmalig uitstapje voor een band die ik normaal gesproken zo waardeer.

laxus
*
Sommige nummers van hen ken ik wel waarderen maar dan moeten ze niet met zo'n bagger nummer aankomen

Hitfreak
******
word steeds mooier

Diede22
***
Vind Racoon in het engels mooier zingen.

Gerardd
***
niet slech toch 3 geen 4

Topbart
**
Ik heb het nummer gisteren voor het eerst gehoord. Niet bijzonder, eerder slaapverwekkend!

noariley
******
Leuk om Racoon ook eens in het Nederlands te horen! Wel even wennen maar zeker geen verkeerd uitstapje. Mooi liedje

Sebastiaanmember
**
Ik vind dit nummer maar niks.
Laatst gewijzigd: 05/08/2013 17:23

Mark1984
*
bagger irritante plaat

SportyJohn
*****
Mooi nummer.... gaat nooit vervelen !

Richard (NL)
******
Een hele mooie song, terecht dat ie hoog staat in de Top2000 (NPO Radio2).
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?